Som afslutning på en fantastisk 2016 sæson var hele klassen inviteret til klassefest. Festen blev holdt hos familien Hoe i Hadsten, og der var deltagelse fra alle hold. Stemningen var høj og maden var fantastisk. Det var rigtig fedt at se alle kørerne hygge sig sammen efter en sæson, hvor der var blevet gået til stålet. Det er netop det Formel Ford står for – sammenhold og god stemning.

Stemningsbilleder

abc_5089web

Hyggesnak inden middagen

abc_5087web

Der var stil over det hos familien Hoe

abc_5090web

Fantastisk mad

Hygge under middagen

Hygge under middagen

Hygge under middagen

Hygge under middagen

Hygge under middagen

Hygge under middagen

God stemning i stuen under F1 kvalifikationen

God stemning i stuen under F1 kvalifikationen

Efter forretten blev der også tid til at følge Kevin Magnussen og de andre F1 stjerner køre kvalifikation i Mexico. Og Kevin kvitterede med en flot 14. plads i kvalifikationen. Så der var stor tilfredshed i stuen.

Efter hovedretten var det tid til at uddele lidt ekstra pokaler fra en begivenhedsrig sæson. Som den første blev uddelt årets Fighterpokal. Dommerkomiteen havde haft en lang diskussion omkring denne pokal. Men pokalen endte med at gå til de hårdt arbejdende og altid positive og optimistiske gutter fra The Formula Ford Project, der har haft store udfordringer igennem hele sæsonen. Men de har aldrig kastet håndklædet i ringen. En stor del af deres fightervilje kommer, efter eget udsagn fra den enorme hjælp man har modtaget fra de andre teams gennem sæsonen. Holdet mener den eneste måde at betale tilbage for den enorme hjælp alle andre teams har givet dem, er ved ALDRIG at give op. Og de har vist at de mente det.

Fighterpokalen overrækkes til Christian Damm fra The Formula Ford Project

Den næste pokal gik til Bedste Overhaling i sæson 2016. Og igen var det en svær beslutning. For hvis der er noget Formel Ford har leveret i denne sæson, så er det flotte overhalinger og tæt og flot ræs. Flere situationer var i spil, men til slut faldt valget på Christian Rasmussens overhaling af rivalen og årets suveræne Danmarksmester Daniel Lundgaard, i sæsonens absolut sidste sving, hvilket betød en sejr i sæsonens sidste heat.

abc_5111web

Christian Rasmussen modtager pokalen for Årets Overhaling 2016

Den sidste pokal var sendt til afstemning i de enkelte teams. Det drejede sig om feltets Flotteste Racer 2016. Og her var der stor enighed teamsene imellem. På en flot 3. plads med 10 stemmer var valget faldet på bil nr. 62 med Christian Rasmussen som chauffør. På 2. pladsen var det Danmarksmesteren Daniel Lundgaard med 11 stemmer. Men suverænt på en 1. plads, med 18 stemmer havde man i feltet stemt på raceren med nr 67 på siden, og Jonas Lindhard Nielsen som chauffør.

Jonas Nielsen modtager pokalen for feltets Flotteste Racer 2016

Jonas Nielsen modtager pokalen for feltets Flotteste Racer 2016

Der skal lyde en stor tak for en rigtig fed sæson. Et stort tillykke til Daniel Lundgaard med den flotte sæson og mesterskabet. En stor tak skal også lyde til Stig Jensen, der som altid har været et stort smil, og har ydet en kæmpe indsats som klassens tekniske chef. Og vi er glade for at kunne meddele at Stig har sagt ja til at tage jobbet igen i 2017.

Og vi glæder os allerede til 2017, hvor der igen skal køres rigtig stærkt i Danmarks hurtigste racerklasse.

Tak for 2016, og god vintersæson!