Der har rundt omkring i garagerne været ret godt gang i værktøjet, faktisk lige siden sæson 2016 gik på hæld. Og som lyset får mere og mere magt vågner flere og flere mekanikere fra deres dvale. Sæson 2016 var en fantastisk sæson med masser af flot race, og nogle gode og hyggelige stunder på banerne, både i Danmark og i udlandet. Højdepunktet var uden tvivl turen til Spa Francorchamps hvor de unge løver fik lov til at prøve kræfter med en af de mest legendariske Formel 1 baner. Det har uden tvivl givet nogle gode minder til scrapbogen.

2017 kommer desværre ikke til at give et gensyn med Spa, men der vil i stedet komme udenlandske løb i Sverige, og ellers de kendte løb i Danmark på Jyllandsringen, Padborg Park og Ring Djursland. Formel 5 er rigtig glade for at skulle køre sammen med både Formel 4 og ikke mindst DTC og DST serien. Det giver en rigtig god eksponering i alle de rigtige medier, og hjælper teams med at få solgt deres sponsorpladser bedre. Kalenderen ser således ud for nuværende:

 

22.-23. april, FDM Jyllandsringen (DTC)
Maj, løb i Sverige (fastsættes senere)
10.-11. juni, Tradium Ring Djursland (DTC)
24.-25. juni, Padborg Park
18.-20. august, FDM Jyllandsringen (DTC)
2. september, Padborg Park (DST/Night Race)
16.-17. september, Tradium Ring Djursland (DST)
30.sep-1.oktober, FDM Jyllandsringen (DTC)

En hel del Formel 5 sæder er allerede besat og flere står i kulissen. Der er også stadig biler der holder i garagerne og venter på kørere. Tjek HER for at se om det var noget for dig, eller en du kender. Og tjek og så HER for at få kontakt til etablerede teams, for at høre om dine muligheder.

I de næste uger vil vi præsentere de nye kørere og teams for at folk kan få et godt indblik i, hvem der sidder bag rattet og hvem der arbejder bag kulisserne. Så følg endelig med på siden.