Det blev ikke den weekend som man havde ventet hos CTH Motorsport. Der blev ikke gennemført et eneste heat, og derudover blev der gjort et gevaldigt indhug i reservedelslageret hos FSP 

Det hele startede ellers planmæssigt. Casper ankom til Jyllandsringen med både masser af point og masser af selvtillid i bagagen. Han havde simpelthen vundet alt hvad der var at vinde, indtil denne weekend. Og fredagens tidtagning viste også at han var klar til at give baghjul igen. Han satte hurtigste tid af alle, og overnattede som ubesejret. Men det skulle ændre sig – ret dramatisk.

I heat 1 var kom Casper godt fra start og lagde som vanligt afstand til konkurrenterne. Men på 6. omgang gik det galt. På indgangen til opløbsstrækningen, mistede Casper grebet. Og selvom han forsøgte at redde udskridningen, resulterede det desværre i en kollision med autoværnet. Bilen blev skadet ret voldsomt, og Casper selv fik også et skrub over foden, da en tværdrager gik igennem bilens bodywork og ramte hans fod. En tur på hospitalet viste dog heldigvis ikke noget brud. Og Casper var parat til søndagens 3. heat.

Og det kunne desværre ikke blive til heat 2, da bilen ikke kunne nå at blive færdig. Men uheldene var ikke færdige med at ramme den sympatiske Roskilde-dreng. For da han satte sig i bilen for at give de andre baghjul igen i heat 3, endte han som den de andre overhalede i starten. En defekt kobling var årsagen, og den satte således en tyk streg under en weekend, der bare skal sættes en tyk streg OVER. Ingen havde forestillet sig at så meget uheld kunne ramme på en gang.

Nu håber Casper og alle andre at uheldet er slut, og han er topmotiveret til at udbygge sin føring igen, til weekendens NightRace i Padborg.