Der var masser af drama på banen ved dette års NightRace på Padborg Park. Og så var der en ny sherif i byen. Jonas Lindhard fik for alvor fart i den sorte racer og fik formindsket forspringet til de to forreste i mesterskabet – betragteligt endda.

På dramasiden fik vi set en dramatisk lufttur af Emil Baand Kristensen, der blev påkørt af Line Sønderskov. Emil landede på hovedet og blev hjulpet fri af officials. Han har det fint, men valgte at sidde over resten af dagen, efter aftale med lægen. Det viste sig at Lines bremser havde fået en defekt og derfor havde hun ingen chance for at undgå påkørslen.

Efter al dramatikken, der udspillede sig i 1. heat, blev der for alvor kørt ræs. Og som så ofte før, så var der kamp til stregen, og ud over stregerne også. Jonas Lindhard og Casper T. Hansen havde nogle meget seværdige dueller, og der blev også kvitteret højlydt med klapsalver og tilråb fra tribunerne.

For første gang skulle vi køre efter solnedgang, og derfor var det påkrævet at der skulle monteres lys på bilerne. Det gav nogle fede effekter. Og både kørerne og publikum var uden tvivl tilfredse med det nye tiltag.

Efter tre heats med masser af fedt ræs, og med en super flot 3. plads til unge Valdemar Eriksen i det sidste heat, så var det tid til præmieoverrækkelsen. Og som altid med DST og deres farverige fans, så var der lagt op til et flot show. Der blev sluttet af med flot fyrværkeri.

Tak for et rigtig flot arrangement. Vi ses igen til næste år..!