Jonas kender alt for godt til at stå på det nederste trin på podiet. Så godt, at han faktisk er ved at være træt af det. Men når de to foran ham, bare bliver ved med at køre stærkt, så hjælper vrede ikke. Og han ved det godt. Så i stedet for at finde vreden frem, så er han gået i skarp mentaltræning. Og han arbejder tættere sammen med mekanikerne, og teamet, for at se om han kan vriste lidt flere tiendedele ud af den sorte racer.

Og på Jyllandsringen, skulle det vise sig, at han fik succes. Delvis på grund af Casper T. Hansens uheld i første heat, men helt klart også fordi han havde fokus på kvalitet og stabilitet i sin kørsel. Tidtagningen placerede Jonas på en vant P3. Det lignede en gentagelse fra sidste afdeling. Men da heat 1 blev skudt igang holdt Jonas klogt nok fokus på sin egen kørsel. På 6. omgang måtte den førende i mesterskabet desværre udgå, efter en afkørsel. Det betød at Jonas rykkede en plads op. Og da safetycarperioden var slut, holdt Jonas flot fat i den førende Aske Nygaard Bramming, og han gav ham kamp til målstregen. Det blev til en flot P2, og vigtige point i mesterskabet. 

Heat 2 viste for alvor at Jonas havde flyttet fokus til sin egen kørsel, frem for kampen mod uret og konkurrenterne. Over de 15 omgange heatet varede lå hans tider indenfor 8/10 sekund. Om det var det der var skyld i at Aske stak lidt af, er uvist, men der er ingen tvivl om at en racerkører er nødt til at kunne køre stabile tider. Og det viste Jonas at han var i stand til. Og det betød endnu en P2, og gode point.

Smilet var forståeligt stort i Lindhard-lejren over at succesen begyndte at stikke sit ansigt frem. Og da heat 3 nærmede sig, og vejrguderne begyndte at drille lidt, blev smilet bare lidt større. Jonas var faktisk glad for at køre i regnvejr. Og regnvejr skulle han få. Men han skulle også få sig et chok, nøjagtig som en stor del af Jyllandsringen. Den eneste der ikke fik et chok var Alexander Müller. For han kendte sine evner i regnvejr, og viste at man ikke skal give ham bare den mindste flig af plads, for så smutter han forbi. Han lavede en super start, og stak faktisk af fra Aske og Jonas bagved. Desværre for ham, valgte tre F4 kørere at skabe problemer for hinanden, ved at køre af. Det betød safetycar og samtidig betød det at Jonas og Aske kom tæt på. Og da løbet igen blev givet frit slap de begge forbi. Og herfra viste Jonas igen at han har fået flyttet fokus til stabilitet. For på trods af vanskelige forhold, kørte han meget stabile tider. Men som de to forrige heats, lykkedes det ham ikke at snuppe sejren. Så resultatet blev 3x P2. En rigtig god weekend for Jonas. Og nu er han ekstra tændt inden NightRace i Padborg!