Måske er fremtiden i Formel 1, måske er den i LeMans. Ingen ved det – men et er sikkert. Når mørket falder på, så kan Aske give de andre seriøst baghjul…! Og det er ikke en dum egenskab at have i denne verden. Hele 15,5 sekund foran P2 var resultatet af natløbet på Padborg Park.

Inden det årlige NightRace i Padborg, var afstanden til den førende Casper T. Hansen kun 18 point. Men det var med en blodtørstig førerhan, der havde mistet en hel løbsweekend. Så Aske var klar over at han skulle køre stærkt og klogt for at komme tættere på. Og med det in mente, gik han på jagt.

Det startede rigtig fint. I den frie træning var han hurtigst af alle på banen. Og alt så rigtigt ud. Bilen kørte perfekt. Men til tidtagningen gik det dog ikke helt som planlagt. Kort efter målstregen efter den 10. omgang flækkede Askes ene fælg, og han kunne blot sidde i bilen som en passager, mens den gled af banen, og endte i en grusdynge, beregnet til at opfange vildfarne biler.

Der skete dog ikke det store med bilen, og den blev klar til heat 1. Og bedst af alt, så havde Aske nået at sætte en rigtig god tid, der placerede ham på en P2 til starten på heat 1. Så held i uheld..!

I heat 1 blev det dog ikke den optur man havde håbet på i Askes team. Han fik slet ikke den fart i bilen, som han havde håbet. Det skyldtes til dels at man ikke havde haft ret lang tid til at reparere bilen efter tidtagningen, og derfor ikke havde fået den stillet perfekt op. Det blev dog til en fin P3, men nu var det tid til at finjustere inden heat 2.

Og det lykkedes at få justeret bilen bedre til heat 2. Men det blev et tæt heat. Ved målstregen var der således kun 1 sekund mellem P1 og P3. Desværre for Aske, var det ham der endte på P3. Så indtil videre var gevinsten helt på Casper T. Hansens side. Han var trukket 13 point fra. Men Aske gav ikke op. Tilbage i teltet og igang med justering. 

Og da mørket faldt på, var bilen sat perfekt op. Og det var Aske også. Han strøg fra alt og alle. Og med hele 15,5 sekunder til Jonas Lindhard på P2 var der fuldt udbytte i heatet. Og da Casper T. Hansen måtte nøjes med P4, så endte det hele som det begyndte. Med en afstand på 18 point i mesterskabet. Nu skal der arbejdes hårdt frem mod næstsidste afdeling på Ring Djursland.