Lad os sige det som det er – det var ikke den fedeste weekend for Line Sønderskov. Der var ellers lagt op til at udviklingen skulle fortsætte i positiv retning. Men bremserne drillede hele dagen. Noget som betød et uheldigt sammenstød og manglende flow på banen.

Det startede ellers fornuftigt ud til træningen, hvor fokus var netop på at få bremseteknikken forbedret. Det gav nogle udmærkede tider. Men i kvalifikationen startede problemet for den unge racerprinsesse. Bremespedalen gik simpelthen i bund. Og så er det ikke let at bremse stabilt. Det betød også en klar sidsteplads i kvalifikationen. Men det er ikke så let at slå Line ud. Hun gik til angreb på problemet, og fik tjekket bremsesystemet igennem. Dog uden at finde fejl.

I heat 1 gik det så helt galt. Hun fik igen problemer med at pedalen gik i bund. Og allerede for enden af langsiden, kort efter starten, blokerede forhjulene, og uden at kunne gøre noget, styrede hun lige over i Emil Baand Kristensen, der desværre væltede rundt på hovedet ved sammenstødet. Der skete dog ikke noget med Emil ved sammenstødet, så ud over en smule materiel skade, så var det mest selvværdet der fik skrammer. Men da Line lige havde sundet sig, og fik bilen skruet sammen igen, var hun klar til kamp igen. 

Og i heat 2 gik det da også meget bedre. Hun havde desværre stadig udfordringer med bremsen, men nu fik hun trods alt mere flow i tingene, og farten var også mere med. Det rakte til en P6 i heat 2. Men vigtigst af alt, så kom Line “op på hesten igen”, efter den trælse afslutning på heat 1.

Heat 3 foregik som sagt tidligere, efter mørkets frembrud. Og det var ikke lige Lines kop the. Ud over bremseproblematikkerne var der heller ikke lige den bedste udsyn med bane og konkurrenter, hvilket betød at Line ikke gjorde meget væsen af sig i kampen om placeringer. Men hun fik hentet værdifuld læring med. Der blev arbejdet med grundlæggende ting i heatet, og selvom det på papiret ikke så særligt flot ud, så var Line nu ikke utilfreds. Hun vidste godt at mørket ville blive en udfordring. Men i stedet for at give fortabt, flyttede hun fokus til at udføre delmål. Og den del lykkedes ganske fint.

Jeg mangler stadig at knække koden til sektor 2, men ellers fik jeg arbejdet godt med de andre dele på banen.

Nu gælder det næstsidste afdeling på Ring Djursland. Her håber Line at der er mere fart i prinsessekareten…:-)