Så er de sidste pokaler for sæson 2017 uddelt. I dag var vi forbi for at aflevere pokaler for “Årets Rookie” og “Årets Flotteste Racer”.

Begge pokaler gik til Casper T. Hansen. Casper var meget overbevisende i sin rookiesæson i formelsporten. Det blev til 7 polepositions ud af 7 mulige. Og ikke mindre end 9 sejre i træk, hvilket er en ny Danmarksrekord.

Det rakte desværre ikke til et samlet mesterskab, men uanset, så rører det ikke ved en præstation ud over det sædvanlige.

Casper modtog også pokalen for “Årets Flotteste Racer”. En pris der betyder ekstra meget, da den var resultatet af en afstemning blandt feltets teams. Han synes også selv at han og folkene i CTH Motorsport var lykkedes meget godt med designet.

Det var dog en noget overrasket Casper, der åbnede døren, for at modtage prisen. Han havde nemlig fået at vide af sine forældre, at det var en journalist der kom på besøg. Istedet var det klasserepræsentanten, og den tekniske chef for klassen, der bankede på.

Med besøget i Roskilde, afslutter Formel 5 sæson 2017. Vi er allerede i fuld sving med forberedelserne til næste sæson, og vi glæder os til at servere nyheder for jer, i næste uge.

Vi ses i 2018 – Hilsen Formel 5