Casper Pilgaard – kampen fortsætter

abc_1783webEn afdeling der gav fornyet spænding i kampen om 3. pladsen i mesterskabet. Og det var Casper der viste vejen, i jagten på pokalen. Han hentede point på sin nærmeste modstander, Frederik Vesti. Og de leverede sammen, noget af det ræs, der på flotteste vis, har reklameret for Formel Fordklassen i denne sæson.

Da der kun var tale om en enkelt løbsdag for klassen, var programmet godt pakket. Men det betød ikke det fjerneste for Casper, der som altid viste fuld fokus på opgaven. I tidtagningen gav han en forsmag på, hvad der ventede, og placerede Mygalen med nr 5 på en flot P3. Der var dog ikke langt mellem de forreste, og da starten gik til heat 1, var det også med Frederik Vesti først gennem sving 1. Og så måtte Casper ellers sætte jagten ind. Det blev en intens kamp, med mange flotte dueller. Og på omgang 11 formåede en meget hurtig og velkørende Casper så endelig at udbremse Frederik Vesti. Og derefter var det “bare” at forsvare pointene, og køre P3 hjem. Det lykkedes på fornemste vis, og der blev sat fine point ind på kontoen.

Heat 2 var en mere rolig affære. I starten fik Christian Rasmussen problemer og måtte en tur gennem pitten. Det betød at Casper rykkede op på P2. Og her viste han stor hurtighed og snarrådighed, og kørte flot sin P2 hjem, med 4 sekunder ned til Frederik Vesti, der igen mistede dyrebare point i kampen om 3. pladsen i mesterskabet.

På nuværende tidspunkt er Casper foran Frederik men, det er uden fratræk af de 3 dårligste resultater. Og når det er gjort, betyder det at Frederik Vesti indtager 3.pladsen, med en meget lille margin. Så spændingen er i den grad intakt i mesterskabet, selvom mesteren er fundet. Nu mangler kun en afdeling og igen tager Casper og feltet til Padborg. Denne gang er der 3 heats, så der kan ske meget inden weekenden er ovre.

Vi glæder os til et spændende ræs!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track