Kontakt for mere information

Go racing

Formel 5 behøver ikke at være dyrt, læs mere om hvordan du kan komme igang med Formel 5 på de følgende sider.

Hvis du har yderligere spørgsmål du altid velkommen til at kontakte klasserepræsentant Jesper Hoe på telefon +45 40 86 07 45 eller på e-mail: info@formel5.dk

Budgetter

Der er ikke sådan noget som et fast budget i motorsport. Den fleksibilitet, Formel 5 tilbyder i valg af chassiset, motor leverandør og antallet testdage betyder, at der kan være en forholdsvis stor forskel i budgetterne. Følgende omkostninger er rent vejledende, men kan hjælpe dig med din planlægning.

Hvis I vælger at køre for jer selv, kan én sæson køres fra omkring 50.000kr ekskl. bilkøb. (DM-vinder 2020 havde et budget på 60.000kr. ekskl. transport og bilkøb). 

En Formel 5 kan købes for omkring 100.000kr. komplet køreklar.

Et budget hos de etablerede teams kan købes fra 140.000kr. for en komplet sæson.
Dette er afhængig selvfølgelig af hvilket team du vælger og faktorer såsom dit testprogram, dækforbrug, skader mv.

Det kan her nævnes at igennem de sidste 30 år har vinderen af mesterskabet blot i 2 tilfælde vundet mesterskabet i en helt ny bil.

Biler til salg

Ray 2007 - Formel 5

Flot og velholdt formel 5 sælges. Bilen er klar til at køre med i Formel 5 i Danmark med vinger, men kan også bruges som Formel Ford uden vinger. Original front medfølger. Bilen er med vognbog. Der medfølger 1 sæt ekstra fælge og gearinger til de danske baner samt løfteværktøj. Der er monteret laptimer i bilen. Bilen er fra ny kørt af Fredie Hunt, søn af James Hunt inden den blev importeret til Danmark. Evt. mulighed for tilkøb af større reservedelspakke.

Hjælp til opstart kan evt. arrangeres.

Michael Daugaard, mob. 20675811, mail@daugaardracing.dk

Pris: 87.000kr

Klik på billederne for stort format