Et genkendeligt ansigt bag nyt navn – Jesper Nyvang Pedersen

Sidste år var Jesper en stor og vigtig del af The Formula Ford Project, et skoleprojekt i Formel Fordklassen. Jesper var chaufføren i deres bil “Bertha”, der havde en omtumlet sæson. Hele sæsonen kæmpede man med stabilitet i præstationerne. 

Alle der kender Jesper og hans bagland, ved at det ikke var mangel på seriøsitet man manglede. Og alle ved også at Jesper er en rigtig dygtig racerkører. Derfor var det da også med stor glæde at vi kunne se dem tilbage i klassen igen i år. Og som klassen havde skiftet navn til Formel 5, så har Jespers team også skiftet navn til SRT-Racing. Og bilen har også fået en flot opdatering, sådan at den nu står skarpt i sort og orange.

Optakten til sæsonen har været præget en del af udfordringer, dels med leveringsvanskeligheder af reservedele, og deraf manglende test. Så Jesper og teamet var spændte på hvordan det ville forløbe i weekenden. Lørdagens træning blev brugt til tilkøring af bilen, og tilpasning. Og alt forløb perfekt. Og så alligevel ikke. For ved et tilfælde fandt man en defekt joint. Det betød at man ikke turde køre kvalifikationen, af frygt for at ødelægge endnu mere. Og klogt det samme. For det viste sig at hele bærearmen også havde taget skade. 

Man havde desværre ikke en ny med, men i Formel 5 hjælper man hinanden, så Martin Harritz og team sprang til og fik fremskaffet en ny bærearm til teamet, så de kunne køre. Det er rigtig god stil, og noget vi kan være stolte af i klassen.

Det betød dog at Jesper ikke kom til start i heat 1 og skulle starte bagerst i 2. heat. Og det blev en rutsjetur. For det startede perfekt med masser af fart i bilen. 7 overhalinger på første omgang og en placering som P4. Vanvittig flot start. Det holdt desværre ikke ved, for netop som han havde fået overhalet Marcus Mose på P3 satte motoren ud. Og da Jesper havde fået den igang igen var han droppet til P9, der også blev slutplaceringen. Det var en tydelig skuffet Jesper, der ikke havde meget lyst til at snakke med pressen efterfølgende. 

Heat 3 blev det dog til den oprejsning som Jesper fortjente. Igen startede han sidst, men da det ternede flag faldt, var han placeret som P4, efter flot og velovervejet kørsel. Det blev til mange fede dueller, og Jesper gav helt klart publikum noget for pengene. Og smilet var da også let at få øje på efter løbet.

En flot præstation af hele teamet, der allerede nu er i fuld gang med at forberede sig til næste afdeling. Vi krydser fingre for fortsat succes.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track