Forbereder sig med video

Skuepladsen for weekendens DM-afdeling for Formel Ford er et ukendt område for kørerne i Formel Ford-feltet, der derfor har måttet tage alternative midler i brug i deres forberedelser til mødet med Kinnekulle Ring.

2014-Joenck-Jan-07

”Jeg må forberede mig så godt jeg kan ved hjælp af videomateriale, og hvad jeg ellers kan få fat i, og så tager jeg det ellers som en spændende udfordring. Efterhånden er jeg jo ved at være vant til at skulle lære en ny bane at kende på rekordtid,” siger Jan Jønck, Skjødstrup.

”Det er selvfølgelig rigtig svært at vide præcis, hvad der venter én, når man end ikke har kunnet teste på banen. Omvendt ved jeg, at udfordringen er ens for alle, og jeg tror så meget på mig selv og min racer, at jeg er ganske fortrøstningsfuld. Vi er inde i en god stime, og tingene ser ud til at bevæge sig i den rigtige retning. RS Competition har arbejdet hårdt på at optimere racerne siden weekenden på Padborg Park, og jeg tror fuldt og fast på, at vi nok skal være med fremme på Kinnekulle.”

Foto: janjonck.dk.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track