Frederik Vesti – endelig kom resultaterne

_DSC9641webHårdt arbejde betaler sig, det er ingen hemmelighed. Men når resultaterne udebliver, trods hårdt arbejde, så skal der graves dybere. Troen på den plan man har lagt, den er om muligt endnu vigtigere end hårdt arbejde. Især når “resultattørken” indtræder, og intet går som det plejer. Og det er ikke nogen hemmelighed at det har været en periode med lige ved og næsten for Frederik. Men hver gang er der et eller andet der er glippet. Men man ser eller hører ikke Frederik brokke sig. Han hopper lige ud af bilen og sætter sig til at analysere data og video. Og han giver ikke op, før der er styr på hvad der gik galt. Og nu begynder det for alvor at give bonus.

Turen til Belgien var ventet med spænding og længsel. Som alle andre i feltet var det en lille drøm der gik i opfyldelse, at få lov at komme for fuld hammer, op gennem Eua Rouge. Men Frederik havde en plan, der skulle følges. Så da den første gåsehud havde lagt sig, var det igang med opgaven. Og der var klart noget at glæde sig over. Til den første tidtagning var Frederik rigtig hurtig, og placerede sig på en flot 3. plads til 1. heat. Under 0,5 sekund skilte ham fra at holde forrest. Flot kørsel i den tætte trafik. I 2. tidtagning rakte tiden igen til en P3, men denne gang fik Frederik spoleret det der kunne have været hans bedste omgang, da han blev fanget i trafik. Men det slog ham ikke ud. Det var en tilfreds kører, der parkerede den hvide racer med nr 7 i garagen. Første heat derimod, er en Frederik gerne vil glemme. Han måtte se løbet fra første sving, med en bøjet wishbone. Under formationsomgangen, i sidste sving inden starten gik, var der et sammenstød med en F3 racer, der mente at svinget skulle skæres tæt. Det betød at venstre forhjul ikke fik greb i vejen, og for enden af langsiden, var det slut. Øv!

Anderledes godt gik det til i andet heat søndag. Her fik Frederik ellers en lidt forsigtig start, da vand på visiret forstyrrede udsynet på 1. omgang. Men da han fik styr på det, fik han et godt løb, hvor han sluttede med  at komme på podiet som P3. Et godt resultat at slutte weekenden af med.

Nu gælder det anden halvdel af sæsonen. Og Frederik er velforberedt, og han har fuldt fokus på planen.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track