God start blev smidt over bord

Af de femten deltagere, som var til start i Formel Ford-klassen på Padborg Park, var det uden tvivl Christian Schandorff, Rønde, som lavede den bedste start, da han i søndagens første løb skød frem fra en startposition midt i feltet og begyndte at udfordre de forreste.

2014-Schandorff-Christian-03

”Jeg lavede en rigtig, rigtig god start i det første løb om søndagen, hvor jeg startede syver og var toer i sving 1, men banen var meget våd, så jeg havde en svær nedbremsning for enden af langsiden,” fortæller køreren fra CF Racing. ”Jeg var bange for, at jeg ikke kunne komme med rundt i første sving, idet der var en risiko for at jeg kunne komme til at ramme Frederik. Derfor valgte jeg i stedet at fortsætte ligeud i pitten, og det kostede tid.”

”Da jeg kom ud fra pitten, var jeg bagest og kunne kun nå at køre mig op som nummer ni. Jeg havde rigtig god fart i bilen, hvor jeg satte fjerdebedste tid. Derfor skulle jeg egentlig have startet næste løb som nummer fire, men desværre havde jeg kørt lidt for hurtigt igennem pitten, så jeg blev rykket fem pladser tilbage.”

Her lykkedes det Christian Schandorff at slutte på en sjetteplads efter at have været længere fremme.

”Jeg fik problemer med min bil under heatet,” siger han. ”Den ville pludselig ikke trække helt så godt, og jeg blev bl.a. overhalet af Mathias Smith, som bare kørte uden om mig.”

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track