”Jeg spekulerer ikke så meget på mesterskabet”

Jan Jønck, Skødstrup, er den kører i feltet, som har de største muligheder for at indhente Frederik Schandorff, Rønde, og forhindre køreren fra CF Racing i at blive dansk mester i Formel Ford før tid ved weekendens løb på Padborg Park. Men det er ikke noget, køreren fra RS Competition tænker på.

”Jeg spekulerer ikke så meget på mesterskabet. Jeg vil hellere fokusere på min egen indsats og arbejde med de ting, som jeg og teamet kan gøre bedre,” siger Jan Jønck.

2014-Joenck-Jan-10

”Det vigtigste for mig og RS Competition er at slutte sæsonen stærkt af og score så mange point som muligt. Hvis det så viser sig, at jeg rent faktisk har en chance for at blive mester, når vi kommer til Knutstorp, så vil det selvfølgelig være fedt, men det er på ingen måde noget, jeg vil satse hele butikken for. Hvis jeg ikke bliver mester, så ved jeg i det mindste, at jeg har gjort mit bedste.”

Jan Jønck føler dog, at han og RS Competition står stærkt forud for weekendens mesterskabsafdeling på Padborg Park.

”Sidst vi besøgte Padborg Park, gik det jo meget godt, selvom bilen på daværende tidspunkt ikke var helt optimal. På nuværende tidspunkt har jeg meget mere tillid til bilen, som virkelig har kørt godt i de seneste 2-3 afdelinger, og jeg har også selv fået mere erfaring med bilen siden da, så det er da svært at bevare pessimismen,” siger Jan Jønck. ”Samtidig skal man bare aldrig blive overmodig og tage noget for givet, for der kan lynhurtigt ske ting og sager, som ødelægger dit løb fuldstændig. Der skal dog ikke herske tvivl om, at vi tager afsted fulde af selvtillid og med en tro på, at vi nok skal hive en masse point hjem. Jeg glæder mig!”

Foto: Henning Smed.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track