Jesper Nyvang – alt gik galt

_DSC6485webBedst som The Formula Ford Project følte de var inde i en god rytme, og at der var kommet styr på bilen, så blev de bragt ned på jorden igen. Weekenden på Jyllandsringen blev aldrig den fantastiske weekend de havde håbet og troet på. For der var stort set alt galt med bilen. Følelsen af afmagt de tidligere havde stået i, og som de lykkeligt havde fortrængt, blev nu kaldt frem igen.

Men selvom der var problemer med alt lige fra ledningsnettet, der tidligere har drevet dem til vanvid, og til en løs bundplade, så kom de trods alt på banen i alle tre heats. Men de fandt aldrig den fart og det flow i kørslen som var nødvendigt for at kunne få resultater med hjem.

Tidtagningen gav 3 omgange, inden bilen måtte i garagen for reparationer. For deres nemesis, det forbandende ledningsnet, begyndte igen at drille. Super frustrerende for et ellers meget motiveret team. Men man fik styr på det, og anderledes positivt startede det i heat 1, hvor man startede næstsidst, men hurtigt fik sig kørt 2 pladser frem. Men det var en stakket frist. Og med en løse bremsekaliber, måtte Jesper kæmpe med bilen resten af heatet. Så han endte hvor han startede, P8.

Nå, men problemet blev løst, og man gjorde klar til heat 2. Men allerede under starten fornemmede Jesper at der var problemer. Bilen satte ud. Og ikke mindre end tre gange måtte Jesper i pit. Det betød, at det kun blev til 8 omgange, inden han måtte forlade banen, og køre den tunge gang til pitten, endnu engang. Teamet forsøgte at reparere på stedet, men allerede da Jesper kørte ud fra pitten, kunne han mærke den var gal. Så det blev retur til garagen.

Istedet satsede teamet nu alt på 3. heat. Men inden heatet overhovedet var gået igang, var der igen begyndt at vokse grå hår i hovedet på de unge drenge. En løs bundplade drillede og de unge gutter fik travlt med at få spændt og skruet, så Jesper trods alt ikke faldt ud af bilen. Og det fik de såmænd også styr på. Men under løbet løsnede camberpladerne sig igen, og selvom det  denne gang var sent i løbet, betød det alligevel at Jesper måtte slutte løbet før tid.

Ordet katastrofe trænger sig på, når man hører Jesper forklare om sine oplevelser af weekenden. Og selvom der ikke kan sættes en finger på teamets forberedelse, så giver det alligevel grund til at få en snak om hvordan bilen klargøres til løbet.

Jeg tror teamet er toptunede til Padborg Park, og at bilen er fuldstændig fit for fight. Så er resten op til Jesper!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track