Jonas Lindhard – der er meget at lære endnu

_DSC3889-2webEn weekend med fin fremgang, og værdifulde erfaringer. Det er den korte udgave af Jonas Lindhard Nielsens tanker omkring den forgangne weekend på Ring Djursland. Jonas er fuldt ud klar over at han ikke kommer til at blande sig i toppen af mesterskabet i år, men samtidig er han også klar over at det tager tid at bygge tingene ordentligt op, fra bunden. Så det er fokuspunktet lige nu. Der er en masse tekniske og kørerstilsmæssige ting der skal rettes til. Og så er der en masse at lære om bilen, og om dens opsætning. Man har god hjælp af Peter Schandorff der har solgt bilen til teamet, og som kender den rigtig godt. Peter har en stor erfaring i serien, og er således til rigtig stor hjælp.

Weekenden bød ikke på de store overraskelser omkring bilen. Den kørte sådan set rigtig fint. De udfordringer der var i weekenden var de omtalte ovenfor. Træningen lørdag forløb ganske fint. Man havde arbejdet lidt med at ændre gearskiftet, sådan at man ikke bruger kobling. Det kræver lidt øvelse. Og det brugte man så træningen på. Det forløb fint, og Jonas blev mere og mere dus med gearskiftet.

Tidtagningen var også god. 1. heat blev som bekendt afviklet i vådt føre. Og Jonas tumlede stadig lidt med gearskiftet. Og midt i al koncentrationen overså han skiltet om strafbane, og endte derfor med en diskvalifikation. Ja, der er meget at holde styr på.
Det Gik så en del bedre i heat 2, hvor Jonas viste stabile tider, og havde fået mere styr på gearskiftet. Der blev det til en P9.

Tiderne i sidste heat var sådan set også ok, men resten af feltet kørte bare rigtig stærkt, så Jonas måtte tage til takke med P10. men alt ialt er man i teamet tilfreds med weekenden, og ser fortrøstningsfuldt frem til næste afdeling i Norge. En afdeling der byder på en helt ny bane, og nogle andre naturoplevelser, op gennem Norge.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track