Niels Ejnar Rytter – Schweizeruret

dsc_1123webDet er sagt før, og det holder – Rytteriet er et stabilt team. Uhyggelig stabil! 41 omgange ud af 62 kørte omgange til seneste afdeling blev kørt indenfor ét sekund. Det er dæleme stabilitet som man kan stille uret efter. Det kan godt være at man ikke ser Niels Ejnar køre med om podiepladserne. Men man ser ham aldrig give op. Og man ser ham aldrig i dårligt humør. Niels Ejnar har en fest i sin racerbil, og nyder hvert sekund – både på og udenfor banen.

Træningen var en kamp for at finde fart i bilen, og det kneb lidt med det. Men efter et planlagt pitsop midtvejs, var det som om der kom mere styr på det, og tiderne fandt et normalt leje. Tidtagningen viste at det faktisk var et fint setup. Eneste ulempe var, at de andre teams også havde fundet et godt setup, så selvom teamet forsøgte at justere setuppet midt i tidtagningen, så måtte Niels Ejnar se sig henvist til næstsidste startplacering. Det var ikke som han ønskede eller håbede, men Niels Ejnar giver som sagt aldrig op. Så han forholdt sig roligt, forberedte sig som han plejer og gav pokker i tidtagningen.

Og når først et heat går igang, så ved man at schweizeruret starter. Og denne gang var ikke nogen undtagelse. Kun første omgang ud af de 16 kørte, lå ikke indenfor 8/10 sekund. Men stabilitet gør det desværre ikke alene. Så Niels Ejnar måtte tage til takke med P7. Men egentlig var han også fint tilfreds med det. Bilen kørte supergodt, nydelsen var stor.

Heat 2 lignede længe en lille optur. På første omgang fik Niels Ejnar foræret en placering og længe lå han således på P6. Men på allersidste omgang lykkedes det alligevel Christian Rasmussen at smutte forbi ham. Så han endte på samme placering som i heat 1. Det gjorde ikke smilet mindre hos den sindige jyske landmand. Han har forlængst erkendt at han ikke skal kæmpe med om mesterskabet. Men han vil altså stadig gerne drille de unge, så snart han kan se sit snit til det.

Måske det sker igen i sidste afdeling på Padborg Park i weekenden…?

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track