Ny Sørensen til Fluid Motorsport

Navnene Sørensen og Fluid Motorsport hører åbenbart sammen. For nogle år siden havde Marco Sørensen, Svenstrup, stor succes i en af Elvin Nielsens racerbiler, og går alt efter planen, følger hans lillebror efter. Lasse Sørensen, Svenstrup, vil nemlig i 2012 køre for Fluid Motorsport i den danske Formel Ford-serie, og han har da allerede haft de første testkørsler for teamet.

”Det var rart at have Marco med,” fortæller Lasse Sørensen om testkørslerne. ”Han har en kæmpe erfaring, som jeg nu kan høste af. Bare sådan noget som at læse data har han allerede trænet mig i inden den første test. Sæde position, gearskifte, venstrefodsbremse, alt det der kan han hjælpe mig med. ”

”Det er dejligt at kunne give noget af min erfaring til min lillebror,” tilføjer Marco Sørensen, der i 2006 og 2007 kørte for Fluid Motorsport i Danmark, inden han i den efterfølgende sæson kørte for Fluid Motorsport i England.

”Han (Lasse, red.) er min største fan og har rejst sammen med mig til mange af mine løb. Han har været en stor støtte mig. Det er rart at kunne give ham lidt tilbage, som han kan bruge i sin udvikling. Lasse er et kæmpe talent, og han har i år vist, at han er en af verdens bedste gokartkørere. Nu skal vi bare have lagt nogle test kilometer ind under huden på ham, og så skal han nok blive en faktor i dansk motorsport også. Han har det i sig.”

Ligesom sin storebror har Lasse Sørensen kørte masser af kilometer i en gokart. Senest kørte han sig således til en pole position ved årets Europamesterskaber i karting.

”De første test er gået med at lære bilen at kende, og det ser meget lovende ud for sæsonen,” siger Elvin Nielsen. ”Marco startede også sin formelkarriere i mit team, og de to minder meget om hinanden. De er begge altid topmotiverede, og man kan tydeligt mærke, at de ikke er vant til at få noget forærende. ”

Fotograf: Ruben Sørensen.

 

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track