Svenske Lundström stoppede Egebarts sejrsrække

Efter at han havde vundet sine syv seneste starter i streg i den danske Formel Ford-serie, blev der i weekenden sat en stopper for det monopol på førstepladser, som Jesper K. Egebart, Børkop, har haft. Det skete på Sturup Raceway i det sydlige Sverige, og meget passende var det en lokal kører, som tog æren.

Det var Limhamn-køreren Milton Lundström, der igennem de seneste par sæsoner har været en mere eller mindre fast mand i feltet, når Formel Ford-klassen har kørt løb i Danmark, og nu lykkedes det ham så langt om længe at slå alle sine danske rivaler. Og det endda på hjemmebane.

Milton Lindström havde i tidtagningen sikret sig pole position til det første løb, og da starten gik, strøg han i front og her blev han løbet ud.

Også det andet løb endte med en sejr til Milton Lundström, men det kom ikke nær så let som i det første heat. Jesper Egebart kom nemlig bedst fra start, og han blev over de første mange omgange presset hårdt af Milton Lundström. Til sidst kom den åbning og mulighed, som den svenske kører havde brug for, og dermed strøg han forbi Jesper Egebart og overtog førstepladsen – en placering, han holdt til det ternede flag.

Trods to andenpladser kunne Jesper Egebart udbygge sin føring i kampen om mesterskabet. I de to løb delte Elliot Winther, Roskilde, og Jacob Nørtoft, Vemmelev, tredjepladserne og tabte dermed terræn i tabellen.

Netop Jacob Nørtoft stillede ved løbet på Sturup Raceway op for et andet team end ved sæsonpremieren, nemlig de tidligere mestre Fluid Motorsport. Her er han kommet i team med Michele Gatting, Rungsted, der scorede sin tredje og fjerde fjerdeplads i træk, hvilket betyder, at hun nu deler tredjepladsen i den samlede stilling med Jacob Nørtoft.

Blandt Formel Ford-feltets seniorkørere endte dysten 1-1 til Niels-Ejnar Rytter, Trustrup, og Frank Mortensen, Helsinge, mens Mikkel Byrialsen, Århus, scorede maksimumpoint til Zetec Cuppen.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track