Christian Rasmussen – vedholdenhed betaler sig

_DSC9596webEndelig! Sådan tror jeg Christian tænkte efter første heat på Spa Francorchamps. Endelig lykkedes missionen med igen at komme øverst på podiet, foran rival og teamkammerat Daniel Lundgaard. Christian har været den mest seriøse udfordrer til at bryde Lundgaards sejrsstime, og det lykkedes altså på Spa. Efter et fantastisk ræs, med skiftende føringer og tætte nærkampe. De to kørere gav publikum det de var kommet for, nemlig herrefight og flot ræs.

Optakten til løbene var gået med træning både torsdag og fredag, og med to tidtagninger fredag. Begge træningspas viste at Christian var meget tæt på Daniel. I tidtagningerne endte Christian begge gange som P2. Da starten gik til første heat, var Christian klar og smuttede forbi Daniel inden sving 1. Herefter var det som sagt med skiftende føringer undervejs, men med Christian først over stregen til slut. Det var en slemt godt tilfreds Christian Rasmussen der stod ud af bilen, og omfavnede sine mekanikere og far og mor.

Andet heat var lige så spændende som første heat. Igen med masser af flot ræs og med en masse overhalinger, og tætte nærkampe. Men til slut løb Daniel Lundgaard altså med sejren. Det overordnede billede af weekenden viser at Christian nu må siges at lægge side om side med Daniel. Men en ting er godt 7 km lynhurtig asfalt på Spa, noget andet er, hvordan billedet ser ud når feltet igen rammer Ring Djursland i den kommende weekend. Den første gang de besøgte banen, var Christian Rasmussen ikke rigtig glad for den, og havde to afkørsler. Omvendt har man kunnet spore fremgang både på Rudskogen, og i særdeleshed på Spa. Så mon ikke Christian har en god fornemmelse i maven omkring weekenden. Det bliver i hvertfald rigtig spændende at følge, og hvis man er til flot ræs, så er det anbefalelsesværdigt at stille vækkeuret, så man kan nå til Djursland og se Formel Ford løbene. Første heat er lørdag kl. 15.10. Og søndag køres der kl. 11.45 og 14.05.

Og hepper man på Christian Rasmussen, så er det pengene værd – det bliver tæt!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track