Casper Pilgaard – champagne på Spa!

_ABC8545webForhåbningerne om en podieplads er altid store, uanset hvilken sportsmand du spørger. Og Casper Pilgaard er naturligvis ikke nogen undtagelse. Og når man så topper det, med muligheden for at det kan blive på podiet på Spa, så drømmer man endnu mere. Det podie, der er blevet betrådt af så mange store Formel 1 stjerner gennem årene. Og faktisk gik drømmene i opfyldelse for Casper. Og det er nok ikke svært at genkalde oplevelsen i hukommelsen. For hvem ved om man nogensinde kommer til at stå der igen.

Casper var kommet til Belgien med ønsket om at få mere fart i bilen, og samle flere pokaler. Det har været en noget svingende sæson indtil videre og det skulle der gerne laves om på nu. Og det så da også ud til at der var muligheder. Casper fik startplaceringer som hhv nr. 5 og nr. 4. Tiderne var ok, dog uden at prange. Men Casper var klar over at det meste skulle findes hos ham selv. Og det gjorde han så! I lørdagens heat fik han en flot start og drejede ind i sving 1 som P3. Og den placering holdt han heatet ud, selvom han flere gange måtte kæmpe om pladsen med Mikkel Höyer. Men Mikkel blev fanget i trafik og så trak Casper fra. Der var ingen i hele pitlane, der var i tvivl om hvad farmand og teamchef Jørgen Pilgaard synes om den præstation. Det var stort. Og det var også en tydelig tilfreds Casper der fik lov til at spraye champagne ud over team, tilskuere og modstandere.

Lørdags P5 på startgridden blev således byttet ud med en P3 på målstregen. Nu skulle søndagens P4 på startgridden udnyttes til et bedre resultat. Men her havde han ikke gjort regnskab med sin onde ånd, Frederik Vesti, der har for vane at slå ham med små marginaler. Frederik var sulten efter at være kørt af banen i heat 1. Men Casper holdt dog Frederik bag sig ind i første sving på P4. På 4. omgang fik han sneget sig op på P3. Men på 6. omgang gik det helt galt. I en kamp mellem Michael Christiansen, Frederik Vesti og Casper, måtte Casper se dem begge smutte forbi. På 10. og sidste omgang fik Casper dog tilkæmpet sig en placering og endte P4. Der var 1 sekund mellem P3 og P5, så også her var der flot ræs. Det var dog en tydelig skuffet Casper der steg ud af bilen. Han havde fået smag for mere podie. Men alligevel var det nu en god oplevelse at køre på Spa. Nu er sulten for sølvtøj kun blevet større, inden anden halvdel af sæsonen går i gang.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track