Daniel Lundgaard – ikke alt var dårligt

ABC_0613webDet blev ikke just den weekend Daniel Lundgaard havde sat næsen op efter. Seriens førende kom til Djursland med en plan om at øge antallet af førstepladser. Det blev ikke til en eneste! En række af uheldige omstændigheder kombineret med flot kørsel fra konkurrenterne gav udslag i to P3 og et ikke gennemført heat.

Daniel lagde ellers ud som vi kender ham, med klart hurtigste tid i træningen. Men derfra gik ikke meget som forventet. I tidtagningen nåede Daniel kun at køre tre omgange, inden han endte i sandkassen. Ikke just den start han havde håbet på. Men inden afkørslen havde han trods alt nået at placere bilen på en godkendt P4.

En flot start placerede ham på P2 i første sving. Men hvad der formentlig var for højt dæktryk betød at Daniel ikke kunne holde trit med de forreste. Han måtte overlade 2. pladsen til Casper Pilgaard midt i løbet, men holdt 3. pladsen til mål. Podieplaceringen var et godt resultat, efter omstændighederne.

Søndag skulle blive en blandet dag for Daniel. I heat 2 fik Daniel et hurtigt exit. Allerede i andet sving måtte han se sig selv parkeret i sandkassen, efter en mindre infight med Casper Pilgaard. Begge kørere fik dog snakket tingene igennem efter heatet. Men det betød både nul point til mesterskabet og en startplacering som sidst i det sidste heat. En nedtur af de store.

Men det betød dog bare, at det var en meget opsat Daniel Lundgaard, der trillede ud til sidste heat. Og her skulle han få vist feltet, at han er en yderst dygtig racerkører. Han hentede ikke mindre end 7 placeringer! I sidste sving gik han efter guldet, og i forsøget begik han en mindre bremsefejl, der sendte ham af banen lige ved indkørslen til pitten. Og her viste Daniel at han kører med hovedet, og hele tiden er fokuseret. Så istedet for at gå i sort, holdt han bilen igang, og fik drejet ind i pitten, og kørte over målstregen i pitlane, præcis foran Jesper Nyvang. Således afgav han P2 til Casper Pilgaard, men snuppede flot P3. Utrolig flot manøvre!

Så selvom weekenden ikke var så udbytterig som forventet, viste den også at det skyldtes omstændigheder, og at Daniel IKKE har mistet grebet. Det bliver yderst spændende på Jyllandsringen.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track