Mads Hoe – hvor kom han fra?

ABC_0182webHelt ud af det blå kom Mads Hoe. Og med masser af fart. Det kom som en overraskelse for alle, måske undtagen Mads og teamet. I den første halvdel af sæsonen var Mads en af de kørere der lå i den nederste halvdel, og kæmpede med at få fart i den flotte røde racer med nr 47. Jeg tror ikke man fornærmer nogen ved at sige, at toppen ikke rigtig frygtede ham. Det var som om han aldrig rigtig var en trussel.

Men nu er jeg nødt til at advare feltet om nr 47. For weekendnen viste at Mads for alvor har fået de sidste heste jaget ud af stalden og frem foran, for at trække. For er du gal han kørte stærkt i weekenden. Det kan godt vare at heldet ikke var med ham i de 2 af weekendens heats, men det ændrer ikke på at han havde fart på. I heat 1 startede han som P5, men den våde inderbane, satte ham tre pladser tilbage. Men Mads kæmpede sig flot tilbage og hvis ikke det havde været for en dum nedgearingsfejl, havde han haft gode chancer for en top 3 placering. I stedet endte han i sandkassen. Øv…!

Heat 2 gik til gengæld meget bedre. Og selvom dækkene blev lidt for varme mod slutningen af heatet. Fra en placering som P8 på gridden, var han næsten flyvende, og efter anden omgang var han på en P3. Temmelig imponerende! Og i dette heat fik han for alvor vist at farten er der. 2/10 sekund fra hurtigste tid, må siges at være godkendt. Det tegner godt for fremtiden. Det var da også en storsmilende Mads, der efter løbet gav krammere til teamet.

Heat 3 var til gengæld en nedtur. For selvom farten igen var rigtig god, så endte han igen i sandkassen. Efter 12 flotte omgange blev han offer for en konkurrents nedbremsningsfejl. Og selvom Mads erkender at det jo også kunne være ham selv, der ved et uheld, hev en kollega med i sandet, så var ærgrelsen stor. Der var igen potentiale til et flot resultat.

Men det betyder bare at Mads er endnu mere klar til at vise at han for alvor har stemplet ind i kampen. Det bliver uden tvivl en toptændt Hoe Jr. der ankommer til Jyllandsringen.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track