1-2-3 gange 25 point, godkendt – Aske Nygaard Bramming

Et fatalt uheld fra den førende i mesterskabet – Casper T. Hansen, gav plads til en åben kamp om den øverste plads på podiet. Og den kamp vandt Aske Nygaard Bramming på fornem vis. Han afviste alle forsøg fra de nærmeste konkurrenter, i alle weekendens 3 heats, og høstede således 75 point til kontoen. Det betyder at han nu kun er 18 point efter den førende. Men det var ikke uden kamp om pladsen.

Tidtagningen fredag var alt ved det gamle. Den førende Casper T. Hansen satte klart hurtigste tid, med 7/10 sekund ned til Aske på P2. Så derfor startede Aske også bag Casper. Men efter kun 5 omgange røg Casper T. Hansen af banen med høj fart, og skadede bilen så meget at han udgik. Det betød, at Aske kunne se sæsonens første sejr forude. Men han var ikke den eneste der kunne øjne den. For også Jonas Lindhard havde øjnet chancen. Og selvom Aske trak fra i starten, fik Jonas mere fart i raceren mod slutningen af heatet. Han nåede dog ikke helt op, og derfor kunne Aske krydse stregen som P1, 1/2 sekund foran Jonas. 

Således var føste stik i hus. Heat 2 var en anderledes magtdemonstration. Casper T. Hansens racer var ikke klar til heatet, så derfor så det ud til at det igen skulle blive en kamp mellem Aske og Jonas, og med Alexander Müller som dark horse. Men det blev aldrig den kamp man kunne håbe på. Hverken Jonas eller Alexander kunne få fart nok i raceren. Så Aske stak af fra dem, fra starten, og så sig ikke tilbage. 12 sekunders forspring viste uret ved det ternede flag. 

Til heat 3 var der dog lagt op til lidt drama, for der var ikke helt styr på vejret. Det var meget skiftende, og det betød satsninger. Og der var ingen tvivl hos de 3 forreste. De mente alle 3 at de var gode i regnvejr. Og der var også drama for alle pengene. En perfekt start af Alexander Müller fik ham til at stryge forbi de 2 andre i starten, og han trak fra. Den hurtige sjællænder viste at han havde fundet formen. Desværre blev feltet igen sendt under safetycar, da to F4 biler kørte af banen på samme tid. Det gav Aske nyt håb, for nu var han lige i hælene på Alexander igen. Og efter at have presset på over flere omgange, lykkedes det endelig Aske at slippe forbi på 6. omgang. Og herfra var det bare at holde sig på asfalten.

En fantastisk weekend for det lyshårede stortalent, der også havde svært ved at skjule glæden. Nu er mesterskabet åbent igen…!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track