Christian Rasmussen – bød op til dans

_ABC6210webRudskogen var udset til at være afdelingen hvor Christian endelig skulle få ram på Daniel Lundgaard. Og den korte historie er, at det var tæt på at lykkedes, men uden det sidste held. Christian viste gennem hele weekenden, at han stadig er den næstbedste i feltet. Kun i den anden træning fredag, var han ikke fremme som P2. Men det handlede mere om at prøve nye ting af, end at køre efter den bedste tid.

Men resten af weekenden var resultaterne klare. Christian kører rigtig rigtig stærkt. Godtnok kan han godt fornemme at de andre er lige i nakken af ham, men det betyder ikke at han ryster i bukserne. Han er frisk på at kæmpe om tingene, og går ikke af vejen for en tæt kamp om placeringer. Det viste han også tydeligt i weekendens første heat om lørdagen, hvor det lykkedes ham og Casper Pilgaard at tage Daniel Lundgaard på sengen. I starten viste Christian stor koncentration, og var klart hurtigst fremme ved første sving. Og da Daniel måtte kæmpe med Casper Pilgaard om 2. pladsen fik Christian et godt hul. Og han holdt god fart i raceren. Men grundet trafikken med de noget langsommere Formula Basic, kom Daniel tættere på. Og en enkelt lille nedbremsningsfejl betød at Daniel kom helt op til Christian. Og resten er historie. Det var tydeligvis en ærgerlig Christian der ikke havde meget at sige efter heatet.

I det andet heat var billedet lidt det samme som vi kender. Christian som en enlig rytter mellem P1 og resten af feltet. I hvert fald i starten. Men igen viste trafikken sig som en afgørende faktor. Det bragte Mikkel Höyer så tæt på at han blev en reel trussel mod andenpladsen. Men Christian trak til sidst det længste strå, og kunne køre over stregen som P2, med Mikkel lige i hælene kun godt 6/10 sek efter.

Nu er fokus rettet ind på at hente det sidste til Daniel. Og det vil ikke gøre Christian noget, hvis det bliver på Spa han får held til sit foretagende. Det bliver rigtig spændende at følge.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track