Der blev kørt til grænserne – og det gav pote – Jonas Lindhard

Sikke en rutsjebanetur i Padborg for Jonas Lindhard..! Og lad os bare afsløre – det endte som en stor optur. Men inden da, måtte Jonas og teamet gennem en nervepirrende og dramatisk dag. En dag der for alvor sendte Jonas tilbage i topstriden om mesterskabet. 

Efter en enorm nedtur for den førende i mesterskabet, Casper T. Hansen, så var alles øjne rettet mod ham. Og det var nok ventet af de fleste at Casper ville slå hårdt tilbage efter nedtursweekenden på Jyllandsringen sidst. Det kom imidlertid ikke helt til at ske. Og det havde Jonas en stor del af skylden i. Det startede dog som forventet, med Jonas som P3 til kvalifikationen. Det nye for Jonas, var at han er begyndt at arbejde målrettet med en mentaltræner. Og det var som om der var lidt der var ændret i hovedet på den friske nordjyde. 

Men han vidste også at det ville kræve masser af fart, hvis han skulle lave et godt resultat. Og masser af fart, det havde han i hvertfald i pitten. For sammen med 12 andre chauffører, blev han indkaldt til møde i dommertårnet, hvor han fik straf for at køre for stærkt i pitten. Det betød desværre at han blev rykket 4 pladser tilbage på gridden. Nedtur…!

Ved starten på heat 1 fik Jonas en fantomstart, og avancerede 4 pladser på 1. omgang. Men trods safetycar efter uheld mellem 2 konkurrenter, var han dog ikke rigtig i stand til at hente Casper T. Hansen. Men i stedet for at oversatse valgte Jonas at køre sit eget løb. Og det gav pote. Han trak langsomt men sikkert fra Aske på P3, og kørte en sikker P2 i mål. Men Jonas var klar på at tage kampen op med Casper. Han følte der var masser af fart at hente. Og efter et flot heat, hvor Jonas følte der var masser af fart at hente stadig, var Jonas fast besluttet på at give Casper kamp til stregen. Det resulterede i et af de mest fantastiske heats i nyere tid. Det gav flashbacks til sidste års Nightrace, hvor Jonas havde en tæt kamp med Mads Hoe. 

Heat 2 startede egentlig som forventet, med Casper T. Hansen først gennem sving 1. Men Jonas fulgte flot med. Og efter Big Mag, smuttede han forbi Casper. Og nu gik der cowboy og indianer i det hele. Der blev kørt ud over grænserne, så jorden føg om ørerne på kørerne. Der blev kæmpet til sidste meter. Og Jonas trak sig sejrrigt ud af den flotte fight. En fight som begge kørere kunne være stolte af. Det er den slags der trækker tilskuere til motorsport. Der blev også klappet gevaldigt af de to kamphaner efter heatet.

Dagens sidste heat var som bekendt efter mørkets frembrud, og der var tændt lys, både på banen og på bilerne. Det var et spektakulært syn. Jonas var klar på at gøre kunststykket efter, fra heat 2. Men han havde dog ikke lige taget Aske Nygaard Bramming med i det regnestykke. Jonas startede som P3, og måtte tage til takke med den placering de første 2 omgange. Aske var stukket af, og nu lå Casper T. Hansen foran. Men på 3. omgang fik han problemer med sin gearkasse, og måtte lade Jonas slippe forbi. Det betød en flot P2 som afslutning på dette års NightRace. 

Nu gælder det sensommerløbet på Ring Djursland – næstsidste afdeling i mesterskabet. Det strammer sammen!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track