Mads Hoe – det begynder for alvor at ligne noget

_DSC7392webEn absolut godkendt weekend på Jyllandsringen. Sådan ser Mads Hoe på udbyttet af Grand Prix Danmark, der blev afviklet i den forgangne weekend. Mads har efter sommerpausen vist, at han er ved at have fundet både fart og stabilitet. Og det glæder ham.

– Der er ikke noget mere frustrerende end når man ikke kan få tingene til at spille  sammen. I den første halvdel af sæsonen kæmpede vi meget med både setup og min manglende erfaring. Men jeg synes vi har bevist at vi efter pausen virkelig har fået styr på det. Og jeg har alt at vinde, og intet at tabe i resten af sæsonen. Så nu skal der prøves grænser af.

Og der er også glæde at spore hos konkurrenterne, over at der nu er endnu en der virkelig blander sig i de interne kampe. Alle på gridden ved at det er med til at udvikle alle kørere, jo tættere ræset bliver. Så Mads’ fart hilses velkommen.

På Jyllandsringen gik det igen rigtig fint og hele weekenden lå han konstant indenfor 0,8 sekund efter hurtigste mand. Og det gav flere gode kampe. Han lavede en trip, trap, træsko-effekt, ved først at blive P5, så P4 og til slut ende på podiet med en flot P3, i øvrigt første podieplacering i sæsonen. Så nu er troen på mere blevet stærkere.

Tidtagningen var ingen succes, og gav kun en P5, og efter lidt slagsmål med Jonas Lindhard måtte han tage til takke med den placering. I heat 2 var Mads igen godt kørende. Han fik en god start, og holdt godt på. Det skulle dog blive en konkurrents defekt der hjalp i den sidste ende. Frederik Vesti fik defekt, og måtte udgå, og det benyttede Mads sig af, og han kørte en fin P4 i mål.

Det afsluttende heat var ren nydelse. Farten var for alvor god, og selvom han mistede en placering i starten og røg ned som nr 5, så fik han hurtigt hentet den tilbage igen. Og bare to omgange senere, strøg han forbi Frederik Vesti og indtog P3. Og den gav han ikke fra sig igen. Super flot kørsel, og en rigtig glad teamchef Jesper Hoe, der for alvor kan se at arbejdet begynder at bære frugt. Nu skal det blive spændende at se om Mads igen kan byde op til dans, når feltet rammer Padborg Parks asfalt i den kommende weekend.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track