Mads Hoe – kravler op i tabellen

abc_1998webEt veloverstået løb  – Nightrace i Padborg – giver grund til optimisme i Hoe-lejren. Den stabilitet og fart man havde arbejdet for, er endelig fundet. Mads er blevet rigtig hurtig, og lysten til infight og kamp om placeringerne er ikke blevet mindre siden gokart-tiden.

På Padborg Park viste han igen at han er en af de nye i klassen, som man skal regne med. Hvor der tidligere er blevet regnet i halve og hele sekunder til den forreste, så var tiden nu nede på 3/10 sekund i tidtagningen. Det gav en startplacering som nr. 4, og et stort smil på chaufførens ansigt. Der var kørt rigtige gode tider, og justeringerne havde hjulpet godt.

I heat 1 gjaldt det om at forsøge at forbedre sig så godt som muligt. Men her glippede starten desværre for Mads, der røg ned som P5. Frederik Vesti leverede en flot start og strøg forbi både Mads og Casper Pilgaard. Resultatet holdt heatet ud, men til forskel fra tidligere, så formåede Mads at holde snor i de to forankørende, og ved målstregen var der blot 2 sekunder mellem P3 og Mads på P5. Så alt taget i betragtning var det et godt resultat.

Nu gjaldt det så det sidste heat, der skulle køres kl. 18.50. Det gav en speciel stemning i feltet, at man skulle ud i dagens sidste lys. Mads var klar og havde tænkt sig at revanchere sig fra heat 1. Og selvom han i starten blev overhalet af Jonas Lindhard, så beholdt han P5, for Christian Rasmussen var løbet tør for langside på første omgang, og måtte bruge pitten til at komme rundt. Men Mads holdt på, og han fik snor i Jonas Lindhard. Og de to udkæmpede en duel der var Formel 1-stjerner værdigt. Og selvom der kun var en overhaling på 4. omgang så var de to unge løver leveringsdygtige i sublim kørsel og kamp til stregen. Men til slut var det dog Mads der løb med P4. Og han var hurtigt ude af bilen efter heatet og henne for at trykke modstanderen i hånden og sige tak for kampen. Begge kørere havde sved på panden og smil på læben. Og Mads har i hvertfald fået blod på tanden til mere. Så når feltet afslutter sæsonen på Padborg Park, bliver det med en 100% klar Mads Hoe.

Vi glæder os helt vildt allerede!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track