Nu er rookiesæsonen slut, der skal mere fart på – Line Sønderskov

Efter en noget stille sæson sidste år, hvor Line arbejdede med at lære bilen godt at kende og finde grænser, så skal denne sæson gerne give lidt mere fart og bedre resultater. Optakten til sæsonen var dog ikke den allerbedste. Man havde sat næsen op efter at bruge de to officielle testdage på Jyllandsringen, til at få rusten banket af, og få gjort bilen helt klar til sæsonstart. Men der blev desværre ikke plads til Line i den første officielle test, og det betød at værdifuld testtid udeblev. Og med et budget som Sønderskov Motorsport har, er der brug for al den tid man kan finde. 

Men Line lader sig ikke slå sådan ud af udfordringer. Og i skrivende stund er man ved at lægge sidste hånd på en ny sponsoraftale der skal give lidt ekstra råderum i budgettet. Det betyder at man kan begynde at se noget mere langsigtet end i dag.

Nå, men Lines weekend bar desværre præg af at hun manglede testdage. Og derfor kan man sige at udbyttet som udgangspunkt var forventeligt. En P9 som bedste resultat gav 2 point til mesterskabskontoen, men vigtigst af alt var at Line holdt bilen på asfalten, og ikke oversatsede. Og set hen over weekenden så var farten stigende. Man kunne desværre ikke bruge sidste sæsons tider til noget, da man fra Formel 4 var blevet pålagt at neddrosle motoren. Så Line måtte bare stole på, at hun kunne holde dampen oppe. Umiddelbart set var farten ikke blevet ringere. Tiderne med restriktoren i, lå faktisk meget tæt på tiderne fra sidste sæsons løb på Jyllandsringen. 

Når det er sagt, så var det også tydeligt at Line ville have haft gavn af nogle testdage op til sæsonstart. Der var en del rust der skulle bankes af. Det skal dog også siges at der ikke blev satset på topplaceringer, men på at få bedre fat i grundprincipperne, og derfor fik Line aldrig den store fart på. Men positivt var det dog at hun, set over hele weekenden havde stabile tider. Tidtagningen Gav en skuffende P11, så selvom der ikke skulle fokus på placeringer, lå det stadig i baghovedet at Line ønskede at vise at det skulle blive anderledes. Desværre for Line, blev den forskudte start mellem Formel 4 og Formel 5 medvirkende til at hendes heat blev meget ujævnt, da de hurtigste biler, alt for hurtigt kom og skulle forbi, hvilket ødelagde flowet. Paradoksalt nok fik hun her weekendens 2 mesterskabspoint i hus, da en kombination af en bil der ikke nåede til start og 2 biler der udgik, gav hende en P9 i første heat. 

Søndagens to heats gav ikke point, men i stedet en masse tid i bilen. Og selvom der til stadighed var udfordringer med overhalende biler, så fik hun sat flere hæderlige tider i banken. En ikke helt tilfredsstillende weekend set ud fra placeringer, men med den forberedelse der har været, kombineret med skole og forestående eksaminer, så var det OK. Nu er der næsten 6 uger til næste løb, og her er det planen der skal testes i den mellemliggende periode. No quitting!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track