Spænding til det sidste

Det kan godt være, at Mathias Weinreich Smith, Nibe, allerede i midten af september kunne sikre sig Danmarksmesterskabet, men derfor er der alligevel lagt op til en spændende afslutning på sæsonen, når årets sidste runde af Pirelli Formel Ford-serien i weekenden køres på FDM Jyllandsringen.

2015-Larsen-Mortensen-01

To kørere kæmper nemlig intenst om at fordele sølv- og bronzemedaljerne mellem sig. Det er Kasper Larsen, Aalborg, og Christian Schandorff, Rønde. Henholdsvis to og en sejr er de hver især blevet noteret for hen over året, hvor en lang stribe andre podieplaceringer gør, at de er med i titelopgøret.

Før finaleweekenden har Kasper Larsen 310 og Christian Schandorff 274 point, men reglementet foreskriver, at en kører skal fratrække sine tre dårligste resultater i det samlede regnskab. Begge har aktuelt to nulscorer og point fra to sjettepladser som deres tre dårligste resultater, hvilket ikke medfører nogen ændringer i deres styrkeforhold. Kasper Larsen er altså favorit til sølvet, for Christian Schandorff skal som minimum ikke blot have nordjyden bag sig i løbet, men der skal også være en del konkurrenter mellem ham og Kasper Larsen, hvis han skal avancere fra tredje- til andenpladsen.

2015-Schandorff-Christian-01

Men skal d’herrer Kasper Larsen og Christian Schandorff bejle til sejren i de tre løb, der skal køres på FDM Jyllandsringen, skal de dog give gas. Det er nemlig sæsonens stærkeste felt, Pirelli Formel Ford denne gang kan byde på.

Den nykårede mester Mathias Weinreich Smith er naturligvis med i feltet, ligesom Daniel Lundgaard, Hedensted, som siden sin debut i juni har vundet fire løb, også agter at fortsætte de gode takter. Men feltet har denne gang også udenlandsk forstærkning.

Fra Finland kommer således Miikka Mäkela, Juha Mäki-Jouppi og Milla Mäkela, og her er der en af kørerne i trioen, som virkelig kan give gas. Miikka Mäkela var med i feltet, da de danske kørere i begyndelsen af juni var til start på Spa-Francorchamps, og her vandt Miikka Mäkela et løb og sluttede lige efter Kasper Larsen i de to andre!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track