Jonas Lindhard – på det jævne

_ABC7630webEn svær weekend for Jonas Lindhard Nielsen. Sådan beskriver han det ihvertfald selv. Et sted mellem 1,5 og 2 sekunder til den sejrende i de 3 heats. Det er ikke tilfredsstillende. Og selvom Jonas er kendt for altid at se lyst på tingene, så nager det ham alligevel.

– Jeg ved jeg er hurtigere end det jeg viste i weekenden. Men jeg synes også Jyllandsringen er svær. Jeg har ikke rigtig knækket koden til den endnu. Og når man hele tiden kæmper med rytmen, så bliver det svært.

Jonas er dog som altid fortrøstningsfuld. Han er sikker på at han nok skal komme igen. Og Padborg Park skulle gerne være stedet.  I weekenden fik han aldrig rigtig fundet farten. Tidtagningen var en katastrofe og med godt 2 sekunder op til P1, endte han på P6. Han kæmpede sig dog flot frem til P5 på første omgang, men midt i løbet måtte han afgive den placering og tage til takke med udgangspunktet som P6, da målflaget flagrede.

Heat 2 var næsten en tro kopi af heat 1. En placering hentet, og afgivet igen. Vildt frustrerende, selvom farten trods alt var bedre. Og det var som om at frustrationen fra heat 1, var kravlet med ned i cockpittet. For Jonas kæmpede stadig med at finde sig tilrette på banen, og det var som om at de ændringer teamet havde lavet, ikke gav den ønskede effekt.

Heat 3 var ikke bedre. Og det var nu tydeligt at det der var mest fokus på i teamet, var at få kørt en masse omgange på banen, og glemme placeringer. Det resulterede i et par gode placeringskampe, og Jonas sluttede som P7.

Nu er fokus vendt mod Padborg Park og den store oplevelse det vil være med Night Race. Og så er det med at finde hurtigt ind i rytmen, på en bane, han har kørt en del på. Vi krydser fingre for genfunden fart!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track