Christian Rasmussen – en god weekend i kampen for samlet sejr

Redaktøren skylder en undskyldning for ikke at få dette indlæg offentliggjort inden Grand Prixet. Der var et bryllup og en festival der blokerede hukommelsen. Men her kommer det.

ABC_0594webSmilet var større, om muligt, hos altid positive Christian Rasmussen, efter løbet på Ring Djursland. For ikke nok med at det blev til en P5 – P2 og P1, så var det også weekenden hvor Daniel Lundgaard ikke formåede at nå toppen af podiet. Faktisk blev det kun til to gange P3. Så en del af hullet til den forreste blev lukket, og samtidig med at Christian beviste at han stadig har fart på. Så der er kommet frisk blod på tanden inden Grand Prix Danmark på Jyllandsringen.

Og Christian benyttede som sagt muligheden, og snuppede blandt andet en flot førsteplads i det sidste heat. Det startede ellers ikke så rosenrødt. Tidtagningen gav kun en P3 til heat 1. Og i heatet gik det endnu værre. Teamet havde gamblet lidt med dæktryk i det omskiftelige vejr. Og det betød at Christian endte på en P5, mens rivalen Daniel Lundgaard endte på P3.

Anderledes flot så det ud i heat 2. Og her var der virkelig point at hente, da Daniel Lundgaard udgik allerede på første omgang. Dermed var vejen banet for en af weekendens flotteste dueller, mellem de to gode venner, Frederik Vesti og Christian Rasmussen. Sejren løb Frederik dog med, men de 18 point direkte på kontoen, betød meget for motivationen inden sidste heat.

Og i heat 3 var Christian også mere end almindelig klar. Han røg ud af starthullet, og strøg afsted med Daniel Lundgaard og Frederik Vesti i hælene. Men da løbet var slut, var det hverken Lundgaard eller Vesti, der stod på pladsen ved siden af Christian. For lidt dramatik blev det trods alt til. Frederik Vesti måtte udgå med en flækket fælg, og Daniel Lundgaard, smuttede for langt i allersidste sving, og måtte overlade P2 til Casper Pilgaard.

Så nu er der lagt i kakkelovnen til et drama af de store på Jyllandsringen. Og Christian ved godt, at der ikke er råd til at slippe gassen nu. Der skal vindes – og det har han tænkt sig at gøre!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track