Casper Pilgaard – ikke helt tilfreds

ABC_0405webArh, helt sådan havde han ikke håbet det skulle ende i den forgangne weekend. Casper Pilgaard havde nok håbet på at kunne gentage og måske forbedre de 3 podiepladser fra Ring Djursland. Men helt sådan gik det ikke. En enkelt P3 fik han dog. Men det var også det. Tidtagningen viste ellers en klar P3 til starten. Men efter starten måtte han se sig overhalet af Frederik Vesti. 4. pladsen kom aldrig i fare, men kunne han heller ikke få lukket hullet til Vesti, og måtte derfor acceptere resultatet.

Anderledes positivt så det ud i heat 2. Her snuppede Casper 3. pladsen fra Frederik Vesti, allerede i første sving. Og den plads kom aldrig i fare. Det gav lidt oprejsning. Og egentlig fornyet tro på at man kunne lave et godt resultat i heat 3. Og det så da også fint ud lige i starten. En fantastisk start sendte Casper op på P2. Men allerede på 2. omgang måtte Casper smide pladsen. En infight med Frederik Vesti med en snurretur, og dermed røg han ned på 4. pladsen. Vesti fik en straf for bataljen, og de to piloter fik snakket situationen igennem bagefter.

Egentlig var der fin tilfredshed med weekenden, overordnet set. Casper fastholder stadig farten, og det har været uheldige, udefra kommende situationer, der har givet udslag i de dårlige resultater. Men der skal ikke herske tvivl om at Casper godt ved at der skal køres mange flere timer i bilen, hvis han skal ryge helt til tops. Og den slags er altid en afvejning i forhold til økonomi. Så når det er taget med i regnskabet, så har sæsonen ikke været spildt. Og der er stadig tid til at få den succes, der skal give ekstra motivation til næste sæson.

Lige nu er der fuldt fokus på at analysere weekenden, og gøre klar til Night Race på Padborg Park i den kommende weekend. Noget Casper glæder sig rigtig meget til. Og det er vi mange andre der også gør.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track