Line Sønderskov – koden blev knækket

dsc_2877webEndelig! Det må være den tanke der gik igennem hovedet på Line, efter denne weekend. For den unge østjyde har kæmpet længe, med at få tingene til at hænge sammen. Og i denne weekend fik hun endelig styr på det. Og det smittede af på humøret. Dels i teamet, men også hos de gæster der var i teltet, og hos hendes konkurrenter, der var glade for at hun endelig fik fundet nøglen.

Line havde ændret taktik til denne weekend. Hun havde smidt tankerne om placeringer og tider over bord, og havde valgt at fokusere på enkelte problemer på banen. Efter en grundig analyse af hvor de største tidstab lå, havde man i teamet valgt at starte ét sted på banen og så arbejde sig fremad, bid for bid. Og første fokuspunkt skulle ligge på nedbremsningen for enden af langsiden. Her har Line længe manglet modet til at bremse sent nok. Men med fokus kun rettet på denne opgave fik hun løst opgaven, og inden weekenden var omme, havde hun flyttet bremsepunktet helt frem til der hvor de hurtigste kørere ligger. Og med det samme var der gevinst. Allerede med den ene ændring flyttede hun sig tættere på konkurrenterne end hun nogensinde har været før.

Heat 1 var dog en svær opgave. Der skal jo som sagt mod til at stole på at bilen gør som man beder den om. Og når det går med 210 km/t så skal man lige tage sig sammen. Så det tog lige lidt tid at finde rytmen. Samtidig drillede bilens gearskifte også, så frustrationerne herover, overtog fokus på opgaven. Men i heat 2 var det som om Line virkelig havde fundet troen på egne evner, og modet til at bevise det. Hun kørte et stort set fejlfrit heat, og tiderne var virkelig gode. Og det resulterede også i en flot P9 som resultat. Men egentlig var resultatet ligegyldigt for Line. Hun var bare rigtig glad for endelig at have knækket koden. Og så var det videre til næste fokuspunkt.

Til det sidste heat var banen blevet en smule langsommere, men det afholdt ikke Line i at få fastholdt rytmen fra før. Så selvom det ikke kunne ses på resultatet, så kunne det ses på sektortiderne. Så igen var der fremgang at spore. Og nu tror Line på at hun har fundet nøglen til at udvikle sig på den rette måde. Hvad vinterperioden skal bruges på? Ja, hvad tror du…;-)

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track