Jonas Lindhard Nielsen – bare vent til 2017

dsc_3108webDer var set frem til den sidste afdeling med forventning hos Jonas og hele teamet. For der var grund til optimisme efter den sidste optræden på Padborg Park, hvor Jonas for alvor fik fundet farten frem. Og han havde ikke glemt hvor speederen sad, lad os slå det fast.

Jonas kørte rigtig stærkt gennem hele weekenden. Tidtagningen var en rigtig god oplevels. Og selvom banen var tricky at køre på, formåede Jonas at holde sig på sporet og placere den sorte racer med nr 67 på en flot P4. Så var scenen ligesom sat. Og selvom han ikke kunne holde fast på sin P4 fra start til mål, så fik han vist, at tiderne er der, til at køre med helt fremme. hurtigste tid, var 3/10 sekund efter vinderen af heatet. Og det blev trods alt også til en respektabel P5. Så der er i den grad grund til optimisme i det nordjyske team.

Søndag morgen stod den på gæster i teltet. Som et led i at vise klassen frem for interesserede kørere, var der åbent hus i hele feltet. Og her fik man besøg fra hjemstavnen, da ikke mindre end 5 interesserede nordjyder, havde taget den lange vej til Padborg. Op kl. 04.15 for at nå til Padborg i tide. Og de fik sig en god dag, med snak omkring forberedelser før hvert løb, hvilke overvejelser man gør sig som team i forhold til baneforhold, vejr, gearing osv.

Gæsterne kunne se Jonas kæmpe noget mere med det i heat 2. Og det viste sig at det skyldtes at bremseklodserne havde nået minimum, og nok burde have været skiftet inden heatet. Men trods kamp med bremserne holdt Jonas dampen oppe, og tiderne var stadig fine, situationen taget i betragtning. Det rakte til en P6. Og derefter blev bremseklodserne skiftet så snart de var kolde nok til at røre ved.

Det sidste heat i sæsonen blev en blandet fornøjelse for Jonas. For egentlig fulgte han fint med, men hullet til de forankørende blev så stort at det ikke kunne lukkes. Og samtidig var der tilsvarende langt ned til den bagvedkørende. Så det blev et sololøb, hvor der kunne køres et løb helt for sig selv.

Nu er der dømt forberedelse til næste sæson. Og hvis man kender den seriøse rødhårede nordjyde, så kommer det til at dreje sig om træning, kost, simulator, og så en masse mekanik. Og måske lidt hygge med vennerne. Han er ihvertfald topmotiveret til næste sæson. Og her vil han bevise at han hører til helt fremme i forreste række.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track