Løbskalenderen for 2013 på plads

2012-Soerensen-Overgaard-Rytter-01

Gennem årene har Formel Ford været en klasse, der både har appelleret til erfarne racerkørere og unge talenter på vej frem i motorsporten. Stærkt medvirkende hertil har været kombinationen af de vaskeægte racerbiler med mange indstillingsmuligheder og så en række interessante løb.

Interessante løb bliver der mange af i den kommende sæson, hvor der atter skal kæmpes om mesterskabet i Danmarks ældste racerklasse.

”Løbskalenderen for 2013 er nu faldet på plads, og den kommer til at bestå af otte afdelinger, der skal afvikles på fem forskellige baner,” siger klasserepræsentant Alex Stubberup Frederichsen.

Seks af de otte afdelinger skal køres på de danske baner, men to gange tager feltet turen til Sverige. Her skal man afvikle afdelinger dels på Sturup Raceway nær Malmö, dels på Anderstorp, der som den eneste bane i Norden har dannet rammen om VM-løb for Formel 1.

6. oktober 2013 Padborg Park

”Jeg synes, at vi har fået en meget afbalanceret løbskalender, hvor klassen skal køre to gange på hver af de danske baner, så det bliver ikke en kører, der kun er ekspert på én bane, som til næste år vil blive mester, men derimod én, som er god alle steder,” slår Alex Stubberup Frederichsen fast.