Michael Christiansen – tilbage for fuld udblæsning

abc_4591webDet var en glædelig overraskelse for hele Formel Ford feltet, at se Michael Christiansen tilbage i bilen. Og han bragte så sandelig også noget godt med til løbene. De andre har haft en lang pause på 5 uger, men Michaels pause har været betydelig længere. Af personlige årsager har han ikke deltaget i løb, siden sin famøse afkørsel på Ring Djursland i midten af August. Og det betød bare, at han var endnu mere klar på at vise hele feltet, at han ikke var blevet rusten.

Og det gjorde han rigtig godt. Tidtagningen var dog ikke den store succes. For en defekt bremsecylinder gjorde det helt umuligt for Michael at styre bilen. Det ene forhjul blokerede og ville ikke slippe trykket igen. Så det blev kun til 3 omgange, inden han valgte at parkere bilen. Udfordringen var desværre så stor, at han ikke nåede frem til tidtagningen, og derfor måtte han starte næstbagerst i feltet, ved siden af Mads Hoe, der ikke var nået frem til tidtagningen.

Men det satte bare Michael endnu mere op – nøjagtig som vi kender ham. Og hvis der er noget den stille nordjyde mestrer, så er det stående start. Fra en startplacering som P10, strøg han forbi fire kørere og var P6 inden sving 2 på første omgang. Fantastisk kørsel. Men selvom han kæmpede bravt, så kunne han ikke komme helt tæt nok på Jonas Lindhard til at snuppe P5. Men det var tydeligt for enhver, at Hr. Christiansen for alvor var stemplet ind. Og det gik kun stærkere derfra.

Heat 2 udviklede sig til noget af et drama. Igen fik Michael en fin start, og som en slags “tak for sidst” var det Jonas Lindhard der måtte se sig overhalet. På 7. omgang lykkedes det også Michael at smutte forbi Frederik Vesti. Og de to indledte nu en tæt kamp. En kamp der desværre endte med at Michael fik skadet sit forhjulsophæng da han og Frederik Vesti ikke helt kunne blive enige om hvem der skulle først rundt i sving 2. Men indtil da, havde Michael kørt tider der matchede de forreste.

Nå, men forhjulsophænget bliv lavet, og Så gjaldt det om at komme afsted igen. Og man kan da vist sige, at det var hvad Michael gjorde. Igen var han henvist til en startplacering som P10. Og igen fik han en formidabel start. Men denne gang nøjedes han ikke bare med fire placeringer. Han snuppede 6! biler inden sving 1, og understregede sin evne som feltets suverænt dygtigste til stående start. Undervejs i heatet døjede han dog lidt med understyring og han måtte derfor se sig overhalet og endte på P6. Men alt ialt en fantastisk comeback-weekend for Michael.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track