Niels Ejnar Rytter – så kom der endelig en pokal med hjem

abc_4611webJa, det sidste løb i sæsonen er altid vemodigt. Men egentlig også rart nok. For det er som om man er mæt. Nu har man givet alt hvad man har, gennem hele sæsonen. Nu skylder man at lade lidt op.

Det ord kommer fra teamchefen i Rytteriet, Niels Ejnar Rytter. Han har som altid sat en ære i at nyde livet, og har altid haft teltet fyldt med familie og venner, og hans kone har altid været en trofast støtte. Og mekanikerne er også gode venner. Så der er en vis symbiose i teamet.

Men det er ikke ren hygge det hele. Der skal også køres ræs. Og her havde Niels Ejnar jo bedyret at han ville drille nogen af de unge løver i denne weekend. Og han ved godt det var en stor opgave, for de kører ret stærkt og ret godt. Men det skulle forsøges alligevel. Så derfor gik han til opgaven med stålsat vilje. Tidtagningen gav også et billede af at hans erfaring og vilje gav pote. Han endte på en flot P6, med flere af de unge bag sig.

Heat 1 var dog et frit fald. Der var sådan set fart nok i bilen, men de forankørende kørte bare stærkere end Niels Ejnar. Så en P6 blev byttet ud med skuffende P9. Nå, men så var der da plads til forbedring i heat 2. Og den forbedring kom nu også. Og selvom Niels Ejnar skulle langt hen i heatet før han fik chancen, så slog han til, og snuppede til sidst to placeringer og endte P7.

Heat 3 var dog igen en lille nedtur. Niels Ejnar fik ikke den optimale start og måtte til slut tage til takke med en placering som P9. En ærgerlig afslutning på sæsonen. Men dog var der et lille plaster på såret. Niels Ejnar fik nemlig en pokal med hjem. 1. pladsen i mesterskabet for oldboys. Og den skal naturligvis hjem og pryde kaminhylden på Djursland.

Om han er at finde til næste sæson – ja det kan du bande på. Han ville ikke undvære atmosfæren eller de mennesker der er omkring hele feltet. Vi glæder os til at se hele Rytteriet til næste sæson!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track