Så nåede han skamlen, med manér – Alexander Müller

Det var en helt igennem godkendt weekend for Alexander Müller. 3 gange endte han på skamlen. Og så foran så mange fremmødte motorsportsfans, og masser af besøgende i teltet. Det var svært at være utilfreds. 

Ambitionerne hos den hurtige sjællænder har heller aldrig fejlet noget, og det gjorde det heller ikke før weekendens løb. Alexander skulle på skamlen – og helst øverst. Fredagens tidtagning viste også at der var god grund til at tro på tingene. Det blev til P4, og selvom der var lidt over 1 sekund op til P3, så var Alexander helt rolig. 

Det er meget mere at hente, både i bilen og i mig selv. Bare vent og se!

Og heat 1 viste da også at han havde noget at have det i. Han fik skåret lidt af tiden op til den foranliggende, og kørte et flot og velovervejet løb. Og med Casper T. Hansen ude af heatet, blev det til en flot P3, og første gang på skamlen i sæsonen. Og ikke mindst viste han at han kunne holde fast i de forankørende. Han sluttede kun 2,5 sekunder efter Jonas Lindhard på P2, da han krydsede målstregen.

I heat 2 var det lidt det samme billede. Der var gode stabile og hurtige tider, og nu var hurtigste tid kun ca 7/10 sekund efter Jonas. Men også Jonas viste stabile tider, så afstanden op til ham, var desværre blevet en del større. Omvendt var der også en god margin ned til P4. Så igen et solidt løb af Alexander, og endnu en P3 til samlingen.

Weekendens sidste heat var som bekendt ramt af regnvejr, og her skulle det vise sig at Alexander havde noget ekstra i ærmet. For netop i regnvejr havde han tidligere i sin karriere vist flotte resultater. Og han viste publikum, at han havde taget sine evner med over i formelbilen. For med en perfekt start strøg han direkte forbi de tre forankørende. Og han trak fint fra. Desværre for ham, valgte to F4 biler at køre hinanden af banen, og det betød safetycar, og samling på feltet igen. Og da der igen blev grønt flag, var Alexander ikke hurtig nok på aftrækkeren, hvilket resulterede i at både Aske og Jonas smuttede forbi. Og de var erfarne nok til at trække fra. 

Men alle gode gange 3 – det blev til 3 gange P3 i en fantastisk weekend, hvor Alexander fik vist at han har det der skal til for at blande sig i toppen. 

 

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track