Casper Pilgaard – den stabile top-3 kører

_DSC7314-2webCasper og hans team, er kommet godt hjem fra Rudskogen. Og humøret har været højt. De har opfyldt de mål de satte inden afgang mod Norge. Og de holder det samlede mål, nemlig konstant at være i top 3 og at komme tættere og tættere på den forreste. Godtnok udløste det sidste heat ikke en top 3 placering, men det skyldtes mere flere uheldige omstændigheder end mangel på speed og muligheder.

Caspers analyse af weekenden er et stort smil – som altid er han positiv og konstruktiv. På spørgsmålet om hvad han synes om at køre sammen med Formula Basic serien, var svaret at det jo var ens for alle. I træningen var det en god ide, da han fik træning i overhalinger, men i tidtagningen og i selve løbene var det et problem, da Formel Fordracerne kørte så meget hurtigere at de alt for hurtigt kom i trafik. Men som sagt, var det ens for alle, så ingen undskyldning på deres bekostning.

Om banen som helhed var der kun rosende ord.

“Det er en utrolig lækker og flot bane, og baneholdet gør et godt stykke arbejde med at holde banen ren og pæn. Måske næsten for ren, for når de fejer banen med vand, så ofte, fjerner de jo også den gummi vi bruger til at få mere greb.”

På banen viste Casper at han er meget stabil i sine tider, og at han kører bilen med omtanke. de frie træninger viste alt fra en P2 til P5, men med bedre og bedre tider gennem hele dagen, I tidtagningen satte han bilen på en P3 med kun godt 7/10 sek efter den førende. Og det holdt også som resultat i 1. heat. Selvom Casper ikke var hurtigere end Mikkel Höyer bag ham, formåede han flot at holde ham bag sig til mål. Med 0,085 sek!! I starten var Casper faktisk på P2 i et kort øjeblik, da han og Christian Rasmussen, tog Daniel Lundgaard på sengen. Men det holdt dog ikke til mål.

I 2. heat søndag, var konkurrencen skarpere, og Daniel Lundgaard var skarpere fra start. I en intens kamp mellem Mikkel Höyer., Frederik Vesti og Casper, endte Casper med at trække det korteste strå. Derfor måtte han ved målflaget, tage til takke med en P5. En masse trafik og et øjebliks uopmærksomhed, gjorde udslaget.

Men overordnet set, er Casper rigtig godt tilfreds med weekenden, og ser med glæde frem til Spa 🙂

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track