Mikkel Höyer – flere lag lagt på

_DSC7595webForventningerne til weekendens afdeling af Formel Ford, på Rudskogen Motorsenter, var sat højt. Og sådan skal det være, når man er en ambitiøs racerkører, der brænder efter at vise omverdenen, hvor hurtigt  man kan køre. For hvis ikke man sigter efter de store mål, så når man intet. Når det er sagt, så kræver det sin mand, at erkende at man stadig mangler lidt, og samtidig huske at tage læring med sig, når man ikke rammer det ønskede og forventede mål. Men på lige netop det område, har Mikkel Höyer gennemgået en stor udvikling. Fra at kunne have meget svært ved at skjule sine frustrationer over manglende resultater, så har han nu forstået at flytte fokus til at tage læring med sig, hver gang det ikke går som forventet. Et rigtig godt skridt!

Når det er sagt, så er Mikkel dog ikke så langt fra målsætningen, og i weekenden fik han også opfyldt et de mål han havde for weekenden, nemlig en podieplads. Under de frie træninger fredag, viste Mikkel god fart og lå i top 3, det meste af dagen. Det gav grund til optimisme frem mod lørdagens tidtagning. Om det så var umodenheden eller en iver efter at vise sig frem, vides ikke. Men Mikkel og teamkammeraten Frederik fik i hvertfald generet hinandens kørsel så meget af de ikke fik det ønskede ud af tidtagningen. Det gav anledning til en god snak i teamet efterfølgende. Mikkel endte som P5.

I første heat var Mikkel klar på at revanchere sig fra den trælse tidtagning. Og et intenst heat med masser af overhalinger af de langsommere Formula Basicbiler gav også en smule revanche, idet han endte som P4. Han følte dog at de noget langsommere biler, flere gange bryd hans rytme og dermed chancen for yderligere avancement. Men alt ialt tilfredshed med resultatet. I 2. heat søndag, var Mikkel også med fremme, og endnu engang kravlede han en placering op i forhold til sin placering på startgridden. Det betød at han efter et flot løb, endte som P3, og målet om en podieplacering var opfyldt. Mikkel mener dog selv, at der er meget mere fart at hente, og at det vigtigste han fik med hjem, var den ekstra erfaring og den læring han havde fået af weekenden. Alt imens resten af feltet kan se Mikkel komme tættere og tættere på toppen, så har han lært at det ikke er det vigtigste fokuspunkt, men istedet at fokusere på de små detaljer, og at få kvalitet i alt han laver. Så skal resultaterne nok komme.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track