Casper Pilgaard – lige ved og næsten

ABC_9954Casper Pilgaard har efter denne weekend bevist at han skal tages seriøst. Forventningen til weekenden var klart at komme på podiet, og helst øverst. Den sidste del blev dog ikke opfyldt, men på podiet kom han. Endda i alle 3 heats. Lørdagens træninger viste at Casper virkelig har fundet farten. Og selvom det ikke blev til hurtigste tid der, så fik Casper alligevel markeret overfor resten af feltet, at han var ankommet.

Da der skulle køres om startplaceringer havde vejret besluttet sig at vise sig fra den vådeste side. Men her viste Casper at han for alvor er med. Han gik ud og satte hurtigste tid, allerede efter 6 omgange. Og da ingen andre formåede at slå tiden i de 20 minutters tidtagning, stod der Casper Pilgaard på den forreste plads til lørdagens heat. Det var en meget tilfreds Casper, der gjorde status efter tidtagningen:

Det var helt fantastisk endelig at vise at jeg kan blande mig i topstriden. Bilen kører helt fantastisk, og de ændringer vi har lavet undervejs har været de rigtige. Nu håber jeg bare at det enten bliver ved med at regne, eller at banen tørrer helt op. For inderbanen er altid den vådeste, så hvis ydersporet tørrer op, kan jeg have problemer med at komme hurtigt nok igang.

Det viste sig at være kloge betragtninger. For Casper skete dog det værst tænkelige. For regnen stoppede og banen tørrede op i yderbanen, mens inderbanen stadig var våd. Så da starten gik, måtte Frederik desværre se både Frederik Vesti, Daniel Lundgaard og Christian Rasmussen smutte forbi inden første sving. Men Casper holdt hovedet koldt og på 2. omgang fik han held til at smutte forbi Christian Rasmussen. Og på 7. omgang gav hans dygtige og hurtige kørsel gevinst. Han fik lavet en flot overhaling af Daniel Lundgaard, og var nu på P2. Den holdt han til mål. Flot kørsel.

Lørdagens to heats var igen et bevis på Caspers talent. Heat 2 blev en lidt blandet fornøjelse. I sving 2 var Casper og Daniel Lundgaard i tæt kamp, og de to ramte hinanden, med det resultat at Daniel endte i sandkassen. Caspers bil var uden skader, og han satte jagten ind på de forreste. Han var røget ned som nr. 7. Men på 8. omgang kunne han flot udbremse Jesper Nyvang, og overtage P3. Det blev resultatet for heat 2. Utrolig flot kørsel.

Heat 3 blev igen en flot opvisning. Men 2. pladsen kom først i hus i sidste sving, hvor Daniel Lundgaard i et forsøg på at tage 1. pladsen fra Christian Rasmussen, begik en fejl, der betød at Casper kunne smutte forbi og snuppe P2.

Efter hjemkomsten er der ingen tvivl om at Casper er meget tilfreds med weekenden. Han ved at de andre nu er nødt til at holde øje med ham, og det var missionen.
Nu glæder han sig meget til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen d. 27-28/8.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

da_DKDanish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track