Årets bedste weekend for Fluid Motorsport

Sensommerløbet på Ring Djursland blev årets bedste for Fluid Motorsport – i hvert fald målt på antallet af pokaler. Fire ud af seks mulige blev det til for duoen Michelle Gatting, Rungsted, og Jacob Nørtoft, Vemmelev.

”Jeg har ikke et øjeblik været i tvivl om kvaliteten af hverken Michelles eller Jacobs evner bag et rat. Vi har haft en række uheldige weekender, men det hele spillede altså bare denne gang,” fortæller teamchef Elvin Nielsen.

Det kunne godt være blevet til en pokal mere, hvis strategien havde passet i første heat, hvor man valgte et andet dækvalg end konkurrenterne.

“Vi satsede på slickdæk til første heat. Jeg havde forventet at banen ville tørre op i løbet af den første halvdel af heatet, men det skete aldrig,” fortæller Jacob Nørtoft, der imidlertid endte løbet i sandkassen. ”Det gik helt vildt godt, selvom jeg var på de forkerte dæk… Altså, indtil det ikke gik så godt længere. Det var en ærlig kørefejl, men jeg satsede på, at jeg kunne bremse så sent – og det kunne jeg ikke.”

Michelle Gatting havde sin bedste weekend til dato som Formel Ford-kører, hvor hun i det tredje heat måtte kæmpe hårdt med Elliot Winhter, Roskilde.

”Elliot pressede godt på i starten, og han gav ikke op på noget tidspunkt,” fortæller Michelle Gatting. ”Men det gjorde jeg heller ikke, og på et tidspunkt lod han sig falde lidt tilbage, og så gjaldt det mere eller mindre om at få bilen i mål.”

”Vi fik bevist, at både Jacob og Michelle besidder den rette mængde talent til at nå langt,” slår teamchef Elvin Nielsen fast. ”Det var ærgerligt at Jacob ikke fik sin sejr i andet heat, men han viste talentet i sidste heat med en flot opkørsel igennem feltet.”

”Michelle fik endelig de podieplaceringer, som hun har gjort sig fortjent til, og ser man på hendes omgangstider, er man ikke i tvivl om at hun kan nå langt. Hun viste virkelig hvad hun står for i weekenden, så jeg tror ikke at det er den sidste pokal, hun snupper i år.”

Fotograf: Henning Smed.

 

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track