Casper Pilgaard – fandt storformen frem

dsc_2659webDer var lagt op til den helt store battle i weekenden, mellem Casper Pilgaard og Frederik Vesti. Den samlede 3. plads i mesterskabet stod på spil. Og lad os bare slå det fast med det samme – Casper vandt kampen. Men på ingen måde uden kamp. Der er dog heller ikke nogen der siger det skal være let, for at være sjovt. Omvendt så havde Casper fundet det helt rigtige tidspunkt til at finde storformen frem.

Det har nu ikke været nogen hemmelighed at den unge østjyske mekanikerlærling var ved at få fart på. For han havde lavet flere flotte resultater i de sidste løb. Men det havde Frederik Vesti også, så inden weekenden stod de næsten lige. Kun 7 point skilte dem ad inden starten gik. Tidtagningen blev kørt på en fugtig bane, og her var Casper bedst, med over 1 sekund ned til Frederik Vesti på P2. Så banen var kridtet op til et tæt heat. Det var nu også nær endt galt for Casper, der ikke fik den bedste start, og måtte se Frederik Vesti smutte forbi. Men han var snedig og gik på modsatte side, og en klemt Vesti måtte afgive pladsen igen. Casper fik en meget bedre udgang og da de andre kæmpede om pladserne fik han ro til at trække fra. Og det gjorde han så. Inden målstregen var Frederik Vesti faldet ned på P4, og det betød værdifulde point i mesterskabet.

Heat 2 var rollerne byttet om. Casper fik igen en dårlig start, og droppede denne gang 3 pladser tilbage. Og så var det op af bakke. Lige foran ham lå Frederik Vesti, og de to udkæmpede en lang kamp, og skiftede føring flere gange i løbet. Men til slut var det Frederik der tog stikket hjem, og hentede lidt ind på Casper med en P2, mens Casper fik P3, tæt forfulgt af Mads Hoe.

Nu var der lagt op til et drama i heat 3. Og begge de to bejlere til den sidste plads på podiet var topmotiverede. Enhver passede sit, og forberedte sig grundigt. Casper skulle starte bag Frederik Vesti, og det var tydeligt at han havde brugt lidt tid på at tænke starterne igennem. Så da lamperne slukkedes var han hurtigt fremme og lagde pres på Frederik Vesti. Og på omgang 2 lykkedes det ham at komme forbi. Men som i de tidligere heats, så blev det med kamp til stregen. Igen var det med skiftende føringer undervejs, men til slut var Casper først over stregen, og dermed sikrede han sig den samlede 3. plads i mesterskabet. Et resultat han overordnet er rigtig rigtig tilfreds med. Nu venter der nogle overvejelser om næste sæson.

Tak for super flot kørsel igennem sæsonen!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track