Christian Rasmussen – fornyet motivation efter afklaring

abc_1808webEn weekend på det jævne, rent resultatmæssigt for Christian Rasmussen. Men egentlig er han godt tilfreds. Han havde ikke sat næsen op efter den ultimative gevinst, for han vidste godt at det ville blive en nærmest umulig opgave. Og det gav ham også grund til at prøve at satse lidt mere.

Lørdagen startede som den plejer, med Christian helt fremme, og med god speed. Den frie træning viste et billede man havde set før. Nemlig med Christian som klar P2 efter mesteren Daniel Lundgaard. Den viste også stabile tider. Disse tider blev taget med over i tidtagningen, hvor det tydeligt viste sig at Christian og teamet, havde fået justeret bilen helt perfekt. Så den smule der manglede til den forreste, nu kun var 1/10 sek. Det gav blod på tanden for Christian, der var max fokuseret på opgaven.

Og det viste sig tydeligt da starten gik. På et solbeskinnet Padborg Park, snuppede Christian nemlig føringen allerede i sving 1. Der var jubel i teamet, og de mange tilskuere i Padborg fik et flot ræs mellem 2 af de hurtigste i Danmark for øjeblikket. Desværre så straffes man hårdt for selv de mindste fejl, og sådan gik det også for Christian, der på 4. omgang måtte se sig overhalet. Han hang dog godt på Daniel Lundgaard, og udfordrede ham også flere gange. Men det lykkedes dog ikke at komme forbi. Så P2 blev slutresultatet – både for heat 1, men også for hele sæsonen. For det var således at Christian havde sikret sig point nok til, at ingen kunne nå ham, men samtidig havde han heller ikke mulighed for at nå førstepladsen i mesterskabet. Så nu kunne han for alvor begynde at prøve til. Og det gjorde han!

Heat 2 blev dog ikke den succes som han havde håbet på. Men det skyldtes jo at han faktisk gjorde det han proklamerede, nemlig satsede hele butikken. Allerede i sving 1 havde han sat næsen op efter en gentagelse af heat 1. Men desværre låste forhjulene og han måtte bruge pitten til at redde sig selv og bilen tilbage på banen. Derfra var det en lang kamp for at hænge på. Og han kunne se at der var flere i feltet der havde fået fart i bilen. Så hvor han tidligere på sæsonen ville have kunnet hente flere pladser, så måtte han nu nøjes med en placering som nr. 6.

Men trods alt fik han vist, at til sidste afdeling kan folk godt regne med at han vil give den alt hvad han har, for at stå øverst…:-)

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track