Jonas Nielsen – se DET var sjovt

abc_0364webSelvom resultaternes tørre tal ikke viser det, så er der fremgang at spore i det nordjyske. Der er dog stadig et stykke vej endnu. Men herfra er det kun tiendedele sekunder der arbejdes i. For gennem sæsonen, er Jonas blevet støt bedre. Og set i lyset af størrelsen på teamet, så er resultaterne vel også forventlige. Men det ændrer nu ikke på Jonas’ vilje til at ville vinde. Og det så vi tydeligt i Padborg

Træningen var nu ikke den store fest. For det var tydeligvis ikke det rette setup der var fundet til dagen. Tiderne var et pænt stykke fra det forventede (lad os bare sige, der taltes om hele sekunder). Så gode råd var dyre. Men efter en tur i pit, var det ligesom om der kom lidt mere stabilitet på bilen. Til tidtagningen viste det sig at teamet ikke havde skudt helt ved siden af med opsætningen af bilen. For nu kunne man igen begynde at snakke om tiendedele sekunder til de forreste. Og det gav blod på tanden. Jonas startede dog P6, hvilket bare var en indikation af, hvor tæt feltet er blevet over sæsonen.

Heat 1 var en ørkenvandring, hvor tiderne faktisk var meget stabile, men banen havde ændret sig en del, og det havde man ikke lige fået med i ændringerne i setup til heatet. Så Jonas sluttede hvor han startede – P6. Ikke helt tilfredsstillende efter den gode fart der var i bilen under tidtagningen.

Til heat 2 havde man igen ændret lidt på setuppet. Og denne gang var tiderne igen nede i et fornuftigt leje, i forhold til konkurrenterne. Specielt en konkurrent var Jonas tæt på. Mads Hoe og Jonas fik således vist hele Padborg Park, hvordan man kører rigtig ræs. Jonas tog starten foran Mads Hoe. Og herefter gik der herrefight i den. Mads Hoe fik held til på 3. omgang at udbremse Jonas. Det sendte Jonas en plads ned, men han gav sig ikke uden kamp. Og under hele løbet, lå de to knægte og gnubbede malingen af hinandens racere. Der blev kørt til grænserne, så gnisterne sprang fra bundpladen, når de kom ud over kurben. Og flere gange var Jonas praktisk talt forbi Mads, men formåede ikke at få lukket helt for hullet. Det var en af de fedeste dueller i hele sæsonen. Og det fedeste moment opstod kort efter løbet, hvor Mads Hoe sluttede foran Jonas. Begge de to unge drenge var ikke sene til at stige ud af bilen og give hinanden hånden, som tak for en fantastisk fight. Det er sådan vi kan lide det!

Duellen har givet Jonas blod på tanden til næste weekend. Og efter sidste uges testdag, tror han på avancement. Vi glæder os..!

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track