Frederik Vesti – der bliver kamp til stregen

dsc_1015webSelvom sæsonen ikke helt er slut endnu, er Frederik allerede gået i gang med forberedelserne til næste sæson. Og det bliver et stort skridt op ad stigen. For næste sæson står nemlig på Formel 4 for den unge Filskovknægt. Men først er der lige en 3. plads i Formel Fordmesterskabet der skal forsvares. Og det har Frederik tænkt sig at gøre så godt han kan.

I den seneste afdeling, NightRace på Padborg Park var Frederik også på pointjagt for at holde Casper Pilgaard bag sig i mesterskabet. Desværre endte weekenden med at Casper fik hentet lidt ind på Frederik, således at den sidste afdeling nu, for alvor bliver spændende. Det var ellers ikke fordi der ikke blev kørt stærkt fra Frederiks side. i den frie træning var Frederik 2/10 sekund foran Casper Pilgaard, men i tidtagningen rakte det kun til en startplacering som nr. 5. Men med de forreste 5 indenfor 4/10 sekund var det i den grad marginalerne der afgjorde placeringerne.

I heat 1 viste Frederik hvad han kunne, og snuppede 2 placeringer i starten. Og så startede en lang kamp med den evige rival i denne sæson, Casper Pilgaard. Frederik viste flot kørsel, og de to unge kørere reklamerede flot for klassen, med flotte overhalingsforsøg og sublim håndtering af bilen. På 11. omgang fik Frederik dog åbnet en dør lidt for længe, og det benyttede Casper Pilgaard til at smutte forbi. Og nu var rollerne byttet om. Casper holdt til mål, og Frederik måtte tage til takke med en P4 i heat 1.

I heat 2 var scenariet lidt det samme. Dog betød en kørerfejl fra Christian Rasmussen, at de to unge løver nu lå P2 og P3. Men belært af det første heat kørte Casper Pilgaard flot defensiv kørsel. Og til trods for utallige forsøg fra Frederik, så lykkedes det ham ikke at komme forbi, og han måtte derfor “nøjes” med P3. Men en podieplads er en podieplads, og Frederik var da også godt tilfreds med weekenden som helhed.

Jeg fik værdifuld erfaring med mig, og jeg vil gerne takke Casper Pilgaard for nogle gode dueller. Det giver hår på brystet og viden i banken. Men jeg snupper ham i den sidste afdeling!

Vi ser alle frem til den sidste afdeling, og Frederik i særdeleshed.

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track