Jesper Nyvang – en sensommerdag fra helvede

dsc_1030webDer blev med garanti bandet ret højt nede i bil nr 17, på Padborg Park d. 4/9. For det var virkelig en lorteweekend for Jesper og det hårdtarbejdende team. Den sidste afdeling på Ring Djursland gav ellers gode forventninger om fremskridt. Men sådan skulle det altså ikke gå.

Det startede ellers fint, med fine tider i træningen. Man fulgte fint med, og fik sat gode tider. Tidtagningen derimod var en trist affære. Mod slutningen af tidtagningen knækkede en bolt i hjulophænget og flækkede den ene fælg midt igennem, og dermed en punktering. Og med 200 km/t var det sin sag at holde bilen på banen. Men Jesper viste hvorfor folk anser ham som værende et stort talent. For han holdt bilen på banen, og fik bilen styret i pit. Det viste sig at en løs bolt havde forsaget uheldet.  Tidtagningen resulterede i en startplacering som P6, men med en ok tid.

I heat 1 udgik Jesper på 2. omgang. Og igen var det en knækket bolt i hjulophænget. Igen resulterede det i en flækket fælg og en punktering. Diagnosen lød på en for svag bolt. Så derfor fik man fat i en stærkere bolt til sidste heat, og krydsede fingrene for den videre færd. Men glæden var kort. Den varede kun til sving 2 i heat 2. Her satte speederen sig fast i bilen, og Jesper valgte at slukke bilen og køre den af banen. En seriøs nedtur for hele holdet, der virkelig havde sat næsen op efter mere succes.

Men ukuelige som de er, har de nu kastet sig ud i forberedelserne til den sidste afdeling, igen på Padborg Park. De har været på banen og teste, og alt er gået godt. Man har arbejdet med et mere aggressivt setup på bilen, og det ser ud til at give gode resultater. Tiderne er ihvertfald markant bedre end længe, så man håber at det betyder gode resultater. Forventninger er ikke en del af ordforrådet hos holdet, for de ved godt, at man intet kan forvente. Dertil har de trods alt prøvet for meget…:-)

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track