Daniel Lundgaard – en mester på autopilot

dsc_3025webDet var en tanke der ikke kunne undgå at trænge sig på, nu hvor mesterskabet for længst var afgjort – ville Daniel Lundgaard bare slappe helt af og lede de andre køre om pladserne…? Men tanken blev hurtigt fejet væk, for det ville da ligne ham ret dårligt at gøre sådan. Og selvom det også bare handlede om at få bilen helt med hjem, så har Daniel omvendt, ikke været den der har ødelagt ret meget, samtidig med at han har kørt sejren i hus.

Det blev da også gjort til skamme, hen over weekenden. Tidtagningen viste dog ikke Daniel forrest, men der var også god grund til ikke at satse for meget på den temmelig glatte bane. Alligevel var Daniel kun 5/100 sekund fra P2, så han gav den trods alt gas. Og i heat 1 viste han igen, at han ALTID går efter at vinde. Og selvom han ikke fik held til at vinde, så fik han alligevel kørt en ret komfortabel P2 hjem, og dermed kunne man ikke beskylde ham for at forære point væk.

Heat 2 var en anden snak. For her viste Daniel igen klassen. Han kom fint fra start, og lå og lurede på at smutte forbi sin teamkollega Christian Rasmussen. Det fik han held til allerede på 3. omgang. Og så havde de fleste regnet med at den var i skabet. Christian Rasmussen hang dog på, og de to startede en intens fight. Den fight endte dog brat på 11. omgang, da Daniel fik gearkasseproblemer og måtte parkere bilen. Og alle der kender Daniel ved at det ærgrede ham voldsomt. Men det var dog ikke så alvorligt, at han ikke kunne få det repareret inden sidste heat.

Heat 3 var en fight til sidste sving. Og her viste Daniel at han virkelig har klassen. Han startede sidst pga sin defekt i heat 2. Og da han kørte ind i sidste sving var det som P1. Det kalder på den dybeste respekt…! Men men men – it ain’t over till it’s over! I sidste sving valgte Daniel den sikre linie, og da det var begyndt at regne en smule, så blev han i det tørre spor. Han troede ikke at Christian Rasmussen var tæt nok på til at kunne fange ham. Men det var han. Og den unge københavner var meget opsat på at komme forbi. Og eneste alternativ var en kollision, og det var jo ikke lige en reel mulighed. Det var en fejl Daniel stadig ærgrer sig over.

Men han er dog rigtig glad for mesterskabet, og er klar i mælet, når han giver skylden til hele teamet omkring sig.

De har virkelig båret det tunge læs hele sæsonen, og uden deres støtte og hårde arbejde, havde jeg aldrig kunnet blive mester!

Nu skal Daniel i tænkeboks til næste sæson, og vi er spændte på at se, hvad han kommer frem til.

 

Del denne nyhed:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs tidligere nyheder

Prøv en Formel 5!

Går du og overvejer at køre Formel 5? Nu har du muligheden!…..

Formel 5 får udenlandsk deltagelse!

Den forsvarende Rotax Max Clubsport Junior mester, Oliver Kratsch, deltager i de sidste tre DM-afdelinger som en forberedelse til sin 2023 sæson.

en_GBEnglish

7. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

2. til 3. oktober - Finaleløbet

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

6. afdeling af DM på Ring Djursland

18. september - Septemberløbet

Adresse: Amu-Centervej 2, 8560 Kolind

Ring Djursland track

5. afdeling af DM på Padborg Park

4. til 5. september - Night Race

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track

4. afdeling af DM på FDM Jyllandsringen

20. til 22. august - Grand Prix Danmark

Adresse: Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600 Silkeborg

FDM Jyllandsringen track

3. afdeling af DM på Sturup Raceway

12. til 13. juni - Copenhagen GP

Adresse: Nötesjövägen 317, 233 91 Svedala, Sverige

Sturup Raceway track

2. afdeling af DM på Padborg Park

15. til 16. maj - Historisk weekend

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

1. afdeling af DM på Padborg Park

24. til 25. april - Åbningsløbet

** AFLYST **

Adresse: Flyvepladsen 10, 6330 Padborg

Padborg Park track